Aktywne Wpisy

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy

źródło: 1000029617
Pobierz
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
Ciągle atakuje swoje fobie, czyli ma jaja i charakter potężny wojownika.
Wystawia się na krytykę, jeździ po upadłych krajach, próbował biznesu hitelarskiego, wziął ślub, buduje chałupę razem z babą,
Lata u ciapatych na paralotni i skacze z bungi,
Kto ogląda sadistic.pl ten wie jak tam z BHP ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I robi to sam na kanale a nie jak reszta kliki mafii youtubowej pod zarządem powierniczym agencji marketingowej, "ATOMY PR"
Chłop non stop ryzykuje.
#przezswiatnafazie #wychodzimyzprzegrywu #wygryw #polskiyoutube #podroze #podrozujzwykopem
Nie ma dzisiaj podróżników, wszyscy są turystami. Sam jestem turystą a mógłbym książki pisać nazywać się podróżnikiem i odkrywcą. Czym mógłbym Ci i wykopowi zaimponować?
Wrzuciłem kiedyś swoje wideo ze snorkellingu i nie dostało nawet 3 wykopów - bez dechu
Kiedyś wrzucałem relacje z targów klasyków w luzernie - 1500 plusów i masa komentarzy.
Przyszedł białek, zrobił upgrade wykopu i po tej akcji taki sam post tylko z nowymi zdjęciami skończył z dwoma plusami xD
Na imgurze czy reddicie niezmiennie było spore zainteresowanie.
@adamsowaanon: czyli jaki?
A co do cpunowskiego tiksroka to omijac to szerokim lukiem
Wszystkie te trasy przejechane i opisane przez innych
@olszus: Jak to ma niewiele tras?
Przeciez mnostwo ludzi tworzylo i opisywalo trasy specjalnie dla bikepacking.com Ja sam w Meksyku poznalem grupke 5 amerykanow jak opisywali,tworzyli "Baja Divide" w 2016 roku, i od tamtego momentu zainteresowalem sie bikepackingiem ale ja jezdze z dwoma sakwami na tyle i sakwa na kierownicy.Choc z roku na rok coraz mniej bagazu woze.
Dzieki bikepacking.com bylem i jezdzilem
Piszę, że hipsterowe bo w ich mniemaniu jak masz sakwy
@olszus: No ale tam gdzie sa pustkowia to praktycznie wszedzie jest elegancka trasa naturalnie, bo jedziesz z dala od cywilizacji, wiec z dala od asfaltu, ruchu ciezarowego,
Takze nie trzeba tworzyc tras bo one tam naturalnie istnieja albo jest tylko jedna droga szutrowa w obrebie kilkudziesieciu km na lewo i na prawo.