Aktywne Wpisy

gaga-jaga +426

jarzynka +664
#finanse #polska 9 maja 2025 roku Sejm przyjął ustawę zakładającą podniesienie kwoty zasiłku pogrzebowego do 7 tys. zł (obecnie 4000).
Zobaczymy o ile wzrosną koszty pogrzebu w 2026 roku.
gammawalbrzych.pl ''W momencie zlecenia nam usługi od razu dysponujecie Państwo pełną wysokością należnego zasiłku pogrzebowego, który
od 1 marca 2011 roku wynosi 4000 zł Nasza firma pobiera ustandaryzowaną opłatę w wysokości 1500zł,''
jakubisiak.pl
Zobaczymy o ile wzrosną koszty pogrzebu w 2026 roku.
gammawalbrzych.pl ''W momencie zlecenia nam usługi od razu dysponujecie Państwo pełną wysokością należnego zasiłku pogrzebowego, który
od 1 marca 2011 roku wynosi 4000 zł Nasza firma pobiera ustandaryzowaną opłatę w wysokości 1500zł,''
jakubisiak.pl
Chyba jestem jakiś upośledzony, bo nigdzie tego nie znajduje (
#ryanair #podroze #samoloty
Tak, tej strony też się dokopałem, ale zauważ, że dotyczy wyłącznie akumulatorów do urządzeń wspierających mobilność
Jakby kogoś to jeszcze interesowało, to miły pan na czacie (trzeba się było przekopać przez bota AI i potem byłem 48 w kolejce :D) potwierdził ze 160Wh i że tej informacji nie ma na stronie :]
Jedynie szkoda, że nie przesyłają czata na maila, bo nie mam tego 'na piśmie' nigdzie, ale zakładam ze gdzieś głęboko w jakimś cyrografie/regulaminie jest to zapisane
https://www.aas.ag/fileadmin/user_upload/ICAO_IT-Doc.9284.2023.2024-EN_table_8-1_2023_2024.pdf