Wpis z mikrobloga

#gielda
jaka apka do kupowania/sprzedawania akcji? Teraz sobie na revolucie grzebie ale może będę chciał więcej kupować/sprzedawać a na revolucie wydaje mi się że prowizje duże
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@UserNotFondue widzialam jakas usługa gdzie mogłeś agregowac takie dane ale nie pamiętam co to było. Jeżeli na revolucie planujesz coś więcej to sprawdź plan inny bo 6 zl prowizji zjada cały potencjalny zysk w najbliższym czasie. Ja skasowałam wszystko i kuoilam zegarek przynajmniej coś z tego mam
  • Odpowiedz
@UserNotFondue: ja korzystam z recoluta od 5 lat i się na razie go będę trzymał, w moim planie mam 5 transakcji darmowych miesięcznie, ale ten 1 dolar prowizji ponad to mi nie przeszkadza. No chyba że inwestujesz po 50 zł to bezsensu ta zabawa. Na maklerze pko też podobna prowizja 5 zł siedzi i mało wg mnie to robi jak ktoś nie inwestuje groszy
  • Odpowiedz
@UserNotFondue: możesz z dokumentów wyciągnąć rachunek opłat, zysków i strat i będzie wszystko co i jak.
Ja nie zwracam uwagi już w tych kwotach, ale na początku no i przy krypto zwłaszcza to robiło różnice
Też ten profit na głównym portfelu jest mierzony w czasie
  • Odpowiedz