Aktywne Wpisy

Teuvo +66
prawdopodobnie właśnie rozpoczyna się moja saga jedzenia tostów na każdy posiłek dnia przez kolejne pół roku

ShadyTalezz +6
Dokładnie tak samo jak na zachodzie libki, które skrajną prawicę wyzywały od ekstremistów, faszystów, szurów itp. potem idą z nimi do łóżka - w tym wypadku na piwko. Bardzo mocno się wahałem czy iść na drugą turę i obrzydzeniem oddać głos na Rafała ale zostaję w domu - jeśli ktoś nazywa kogoś faszystą a potem pije z nim p--o to albo kłamał i wcale tej osoby za faszystę nie uznawał albo z

źródło: GrQseC1XAAE4IjK
Pobierz
już nie jestem fanem firmy cersanit
Na pewno spłuczka jest używana w złych warunkach, źle jej używasz a tak ponadto to weź się nad sobą zastanów
Muszle: Roca, Excellent, Villeroy.
Spłuczka: Geberit.
Różnica w cenie pomiędzy Cersanit a Geberit jest duża, ale za spokój warto tyle dać.
@mk321: to chyba mam jakiegoś dziwnego cersanita, bo od 2011 mam cały czas jeden kibel z całym osprzętem od nich.
kible pewnie też w 2011 były lepsze
Weź zakręć wodę, spuść ją z rezerwuaru i wyczyść rurkę po której porusza się pływak.
A potem znowu ciekło i znowu pan przyjechał i to samo powiedział.
A potem dalej ciekło i inny pan przyjechał i powiedział że jest wada fabryczna i wymienił cały wkład i przestało cieknąć xD
obserwuje od kilku godzin i nic a wygląda jakby pływak się może zacinał