Aktywne Wpisy

A330 +60
Tymczasem w warszawskim budżecie obywatelskim XD
Do Choroszczy?
Do Choroszczy
Na badania?
Nie, na stałe xD
Do Choroszczy?
Do Choroszczy
Na badania?
Nie, na stałe xD

źródło: 1000023234
Pobierz
Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
W komentarzach płacz, że NĘKANIE XDDD
NĘKANIEM to jest z-----------e po mieście o 23 z podziurawionym tłumikiem i budzenie setek ludzi
#ciekawostki #policja #motoryzacja #motocykle #polskiedrogi
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-29 o 11.08.34
Pobierz@Lenssu: jest inaczej, ale mają homologację zgodną z przepisami i mają się mieścić w normach ustawowych ¯\(ツ)/¯
@p4wl: Nikt nie sra się do rowerzysty jeśli ten jeżdzi po lesie, bocznych drogach lub ścieżce rowerowej, sranie jest jeśli jakiś trzepak myśli że bije KOMa więc nie może przejechać odcinka ścieżką dla rowerów tylko wpiepsza się na 2-3 pasmową drogę dla samochodów żeby oszczędzić 2 min czasu. Wiem
Co do jazdy dwu-trzypasmowkami jak obok jest sciezka to szkoda oczywiscie slow. Ja jak tylko moge wole jechac sciezka, bo za duzo ludzi przejezdza 'na styk'. Ale czasami po prostu
Komentarz usunięty przez moderatora
@p4wl: Chodnik to nie miejsce dla rowerów, jakieś Bombleki na rowerkach może i powinny tamtędy jeżdzić ale cała reszta już po ulicy. W PL wgl jest kult zapie*dalania i jak taki kierowca musi zwolnić na chwilę żeby móc wyminąć rowerzystę to go krew zalewa.
A osobiscie mam dysonans bo taka hulajnoga z kolei juz nie moge ulica tylko musze chodnikiem :D Wg.