Jakiś czas temu pełno tutaj latało fejków związanych z Kingą Dudą. Dzisiaj czytam i próbuję się doszukać informacji o zatrudnieniu Małgorzaty Trzaskowskiej u hejtera dotowanego przez spółki skarbu państwa i cisza xD Całe szczęście, że jest ten nienawidzony przez silniczków, giertychowców i innych trolli Kanał Zero, bo tak to nikt by tego nie nagłośnił. #polityka #konfederacja #4konserwy
@pasza03: Jak dla mnie, to zarówno ta fundacja, jak i Trzaskowska mogą sobie robić, co chcą. Natomiast absolutnie nie powinno być finansowania takich fundacji z pieniędzy państwowych spółek, jeśli to prawda.
@mozgen: Myślę, że wtedy, gdy Jakub Sobieniowski z tvn nagra materiał, w którym zestawi wypowiedzi Trzaskowskiego na przestrzeni czasu w sprawach nord stream, imigrantów, uzależnienie pomocy ukraińcom i tak dalej :) No i zostanie on wyemitowany w faktach przed wyborami.
@Nighthuntero w „obiektywnych” mediach nie zajmują się takimi tematami. Nie wystarczy ci, że próbują zadać pytanie uciekającemu na hulajnodze Mentzenowi?
@dqdq1: Ja kojarzę, tylko że poszedł Spin, że Kinga została zatrudniona po fuzji z lotosu w tej Kancelarii. Szkoda tylko, że to nie prawda, bo Kancelaria zmieniła nazwę ale Kinga na długo przed fuzją z Lotosem w niej robiła. Jak sie pogrzebie jest m.in Artykuł z Czerwca 2022, że siedzi tam już od jakiegoś czasu xD
Całe szczęście, że jest ten nienawidzony przez silniczków, giertychowców i innych trolli Kanał Zero, bo tak to nikt by tego nie nagłośnił.
#polityka #konfederacja #4konserwy
@Polakmaly85: o ile wiem to nie były fejki. Taki pisowski układzik z obsługa sprzedaży lotosu w tle.