Wpis z mikrobloga

Pracuje około 3 lat w #korposwiat i mam totalnie dość, pracy tylko dochodzi, ogromna ilość, jestem sam, przełożony oderwany od rzeczywistości (nie z mojego działu) więc nie ma żadnego pojęcia a to on jest decyzyjny, więc tylko przepalamy kasę bo wie lepiej, typ autorytarny, blokuje wszystko, przez to, że robię różne rzeczy znalezienie im wcześniej kogos zajęło 8 miesięcy, praca pewna, ale psychicznie wykańcza, a na dodatek pracuje z biura, nie mam zdalnej mimo, że siedzie przy kompie cały dzień, chce iść w służby typu policja wojsko, to chociaż większe prawdopodobieństwo, że będę z chłopami robił, bo przewaga bab też niszczy, plotki, odgadywanie, brak decyzyjności i ciągle wymyślanie kur...
#pracbaza #praca #korpobitch
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GiorgioDiStefanAntonio: w korpo pracuje się tylko dla kasy i jako takiej stabilności. Byłem w wielu i każda działa jak komunizm - dziennie walczy z problemami które sama stworzyła. Kompetencje managerów bywają różne - z przewagą tych słabszych ale to nie znaczy że nie da się trafić na perełki. Miałem to szczęście pracować dla takiego managera i bardzo miło wspominam ten czas.
  • Odpowiedz