Aktywne Wpisy
steryd_ +78
wysokiewiczplum +17
Pięknie absolwenci zawodówek z powiatowych zaczynają miażdżyć wielkich wykształconych z miast wojewódzkich.
Andżelika wyciąga ze swojego własnego salonu beauty 15k za robienie przy paznokciach i plotkowanie z koleżankami, które z osiedla zna od podstawówki. Mąż glazurnik z fachem w ręku rozkręcił własną firmę i terminy ma na kilka miesięcy do przodu. Przychodzi sobota i razem z teściem sami budują dom na tanio kupionej działce. Bez stresu, same sukcesy, dziecko "wpadka" już idzie do
Andżelika wyciąga ze swojego własnego salonu beauty 15k za robienie przy paznokciach i plotkowanie z koleżankami, które z osiedla zna od podstawówki. Mąż glazurnik z fachem w ręku rozkręcił własną firmę i terminy ma na kilka miesięcy do przodu. Przychodzi sobota i razem z teściem sami budują dom na tanio kupionej działce. Bez stresu, same sukcesy, dziecko "wpadka" już idzie do

Niestety mam problem z czapkami ponieważ tak mam zbudowaną głowę, że te normalne z sieciówek wręcz opierają mi się o uszy wypychając je na boki i powodując nieustanny ucisk.
Szukałem w każdym możliwym sklepie, nigdzie nie znalazłem odpowiedniej. Próbowałem nawet damskie ;)
Jedna jedyna mi pasowała z New Balance to oczywiście ten model już wycofali i nigdzie nie da się kupić
Znacie jakieś modele płytsze, a może z rozmiarami do wyboru?
#niebieskiepaski #modameska #pytanie #kiciochpyta #odziez
@ATAT-2: To poka ten model żeby można było coś doradzić
źródło: temp_file5192224451851892117
Pobierz