Aktywne Wpisy

Foxing +3
Biorąc pod uwagę, że chciałbym kupić samochód z automatem, i NIGDY nie wypożyczać / kupować takiego z manualem, czy prawko tylko na automat jest najsensowniejszym rozwiązaniem?
#samochody #prawojazdy #motoryzacja
#samochody #prawojazdy #motoryzacja
nkrupa +416
Do Limanowej przybyła z pomocą NATO.
Na pobliskim stawie już ulokowano Lotniskowiec.
Tadeusz Duda tym razem się nie wywinie.
#limanowa
Na pobliskim stawie już ulokowano Lotniskowiec.
Tadeusz Duda tym razem się nie wywinie.
#limanowa

źródło: Gur02CFWIAACbme
Pobierz
Cóż, najwidoczniej wg najnowszych standardów wykopka, wyrażenie opinii o kierowcach to propagowanie nienawiści ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ponad 1500 plusików, dyskusja na 4 strony a po 20 godzinach jakiś moderator się ogarnął, że mu nie pasuje wpis i cyk do kosza xD (czyżby motocyklista?)
Z każdym dniem ten serwis szoruje co raz bardziej po dnie.
#moderacja #moderacjacontent #samochody #motoryzacja #polskiedrogi #wykop
źródło: image
Pobierz@ATAT-2: no to nie od dzisiaj wiadomo.
A regulamin jest uznaniowy. Tu masz za propagowanie nienawiści, ale jak ktoś wyzywa bezpośrednio innego użytkownika od idiotów to w sumie jest wszystko spoko xD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Szkoda, że lekcja o kulturze umknęła Ci z głowy po kilku godzinach. Miałem nadzieje, że jednak wreszcie zrozumiałeś jak się kulturalnie odzywać do innych ale widzę wszystko jak krew w piach.
@11mariom: No właśnie, tylko gdzie to propagowanie nienawiści?
Idąc tym tokiem rozumowania 90 procent wypowiedzi spod tagu polityka można by wrzucić do kosza bo też ktoś narzeka na kogoś innego.
@userinshade: Drogi kłamczuszku.
Usunąłem JEDEN Twój wpis w którym rzucałeś wulgaryzmami i mnie obrażałeś. Pozostałe usunęła moderacja, zapewne z podobnych powodów bo najwidoczniej dużo do Ciebie nie dociera.
jak masz taki problem z motocyklistami, to po prostu jak jakiegoś spotkasz na drodze to mu to powiedz :)
na przykład mi możesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dfg1 fajnie tylko hak to ma się do propagowania nienawiści?
źródło: image
PobierzMoje też w podobny sposób były usunięte, ale tym już sam się zajmę i podziękuję.
A więc jednak, spisek (moto)cyklistów #pdk