Wpis z mikrobloga

Pamiętacie wczorajszy wpis pod tagiem #motocykle ? Tam, gdzie pisałem o 'bogach szos' łamiących przepisy, piłujących obroty na światłach i stwarzających zagrożenie (wszystko w kulturalny i rzeczowy sposób)?
Cóż, najwidoczniej wg najnowszych standardów wykopka, wyrażenie opinii o kierowcach to propagowanie nienawiści ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ponad 1500 plusików, dyskusja na 4 strony a po 20 godzinach jakiś moderator się ogarnął, że mu nie pasuje wpis i cyk do kosza xD (czyżby motocyklista?)

Z każdym dniem ten serwis szoruje co raz bardziej po dnie.

#moderacja #moderacjacontent #samochody #motoryzacja #polskiedrogi #wykop

ATAT-2 - Pamiętacie wczorajszy wpis pod tagiem #motocykle ? Tam, gdzie pisałem o 'bog...

źródło: image

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Z każdym dniem ten serwis szoruje co raz bardziej po dnie.

@ATAT-2: no to nie od dzisiaj wiadomo.

A regulamin jest uznaniowy. Tu masz za propagowanie nienawiści, ale jak ktoś wyzywa bezpośrednio innego użytkownika od idiotów to w sumie jest wszystko spoko xD
  • Odpowiedz
  • 1
@userinshade: oho, widać kto się poskarżył moderacji xD

Szkoda, że lekcja o kulturze umknęła Ci z głowy po kilku godzinach. Miałem nadzieje, że jednak wreszcie zrozumiałeś jak się kulturalnie odzywać do innych ale widzę wszystko jak krew w piach.
  • Odpowiedz
  • 1
A regulamin jest uznaniowy. Tu masz za propagowanie nienawiści

@11mariom: No właśnie, tylko gdzie to propagowanie nienawiści?
Idąc tym tokiem rozumowania 90 procent wypowiedzi spod tagu polityka można by wrzucić do kosza bo też ktoś narzeka na kogoś innego.
  • Odpowiedz
@ATAT-2 dodajesz wpis, a potem kasujesz komentarze. W przeciwieństwie do Ciebie mam życie prócz wykopu i mam totalnie gdzieś wpisy czy komentarze więc niczego nie zgłaszam. Ale Ty musiałeś dziś dodać kolejny wpis bo moderacja skasowała Twój ołtarzyk chwały. To trochę smutne.
  • Odpowiedz
  • 8
dodajesz wpis, a potem kasujesz komentarze.

@userinshade: Drogi kłamczuszku.
Usunąłem JEDEN Twój wpis w którym rzucałeś wulgaryzmami i mnie obrażałeś. Pozostałe usunęła moderacja, zapewne z podobnych powodów bo najwidoczniej dużo do Ciebie nie dociera.

To
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@userinshade cóż, jesteś jednym z najaktywniejszych komentatorów pod moimi postami. Mógłbyś po prostu zablokować ale lepiej się pożalić jakie to zle rzeczy piszę
  • Odpowiedz
@ATAT-2: następny przegryw XD

jak masz taki problem z motocyklistami, to po prostu jak jakiegoś spotkasz na drodze to mu to powiedz :)

na przykład mi możesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ATAT-2: Po prostu regularnie pojawiają się wpisy "Jestem X, nienawidzę Y" w różnych konfiguracjach. To chyba taki sport narodowy przygłupów nieprzystosowanych do życia w społeczeństwie.
  • Odpowiedz
@ATAT-2: a pozniej idioci z administracji sie pytaja, co maja zrobic, zeby zwiekszyc komfort uzytkowania wykopu. Nie wiem, moze k---a nie usuwac najpopularniejszych wpisów?
  • Odpowiedz
@userinshade: weź przestań już niszczyć wizerunek motocyklistów jeszcze bardziej tymi swoimi wysrywami... Ani w tamtym wątku ani w tym inteligencją nie błyszczysz.. Idź szorować limiter z innymi półgłówkami, bo taki swój wizerunek stworzyłeś.
  • Odpowiedz
@ATAT-2: Ostatnie El Classico, setki wpisów prawie wszystkie wymoderowane jakoś 12-15h po meczu xD mi się wydaje że oni wzięli jakiegoś konkretnego przygłupa tam który sobie podbija ego moderując każde przekleństwo xD
  • Odpowiedz
  • 1
@nairoht: tak mi się właśnie wydaje, że jakiś przygłup / gimbus się dorwał do sterów i usuwa wszystko co mu się na wykopie nie podoba. No bo komu się poskrażą użytkownicy xD
  • Odpowiedz