Aktywne Wpisy

Fajlip1111 +36
Rura zaczyna pokazywać się z bardzo niefajnej strony. a widze ze na tym tagu bardziej jechany jest krystian niż egoistka który mysli tylko zeby dzień czy dwa dłużej opalić sobie dupsko. Bądźcie troche bardziej sprawiedliwi i doceńcie troche bardziej Krystianka bo to dobry chłopak jest. Przeźroczysty ale dobry
#hotelparadise
#hotelparadise

Fajlip1111 +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@MakiawelicznyAltruista: Co to znaczy "bez lakierowania"?
Mam kumpla fotografa - lata temu za podobne w relacji do średniomiesięcznych zarobków pieniądze robił mi zdjęcia na weselu. W cenie była obróbka, materiały, sesja w plenerze. Nie chcesz - nie zamawiasz. Wujek Staszek też ma ajfona i bardzo ładne zdjęcia może zrobić. ¯\(ツ)/¯ A jeszcze fotografowi trzeba
random normik nie zrobi zdjęć na poziomie profesjonalnego fotografa, bo nie ma tego know how, nie wie gdzie może ustawić się w kościele, które momenty warto sfotografować, jak zrobić żeby wyglądało to wszystko najlepiej
dodatkowo jest to odpowiedzialność, nie ma szans na duble, jak zrobisz coś źle to nie ma odwrotu, może przegapisz moment, może zepsujesz coś w
@MakiawelicznyAltruista: Miras się zagotował, bo jakaś randomowa osoba została wybrana przez młodych, żeby im fotki porobić, a co gorsza – śmie jeszcze chcieć za to wynagrodzenie xD No dramat. Jak
Komentarz usunięty przez moderatora
Mój kumpel to wyśmiał i powiedział, że za drogo, ale i tak znajdzie się 5 innych frajerów.
@MakiawelicznyAltruista skoro normik zrobi o 2-3% lepsze fotki od profesjonalisty, to bardzo dobroczynne podejście mają ludzie, którzy tyle płacą za usługi fotografa.
ale i tak bardziej kwikłem z typa który napisał, ze sprzęt to 'ponad 10k', chociaż - racja, 30-40k to w sumie nadal 'ponad 10k'.
w ogóle to podejście 'dorabiać sobie' to jest tak żenujące, jak to gadanie starych ludzi 'ooo
@MakiawelicznyAltruista: wolny rynek jest wtedy kiedy ktoś zarabia tyle ile wykopkowi się wydaje że powinien, ale tyle ile dyktuje podaż i popyt xD
Uważaj jak się dowiesz co o twoich zarobkach sądzi twoja korporacja