Aktywne Wpisy

BornToDie69 +6
Przekonajcie mnie, że kupno Range Rovera Discovery Sport to zły pomysł. Marzy mi się Stelvio - za drogie. Hyundai Tucson - trochę nudny. A chcę SUVa dla rodziny z dwóją dzieci.
Nawet nigdy za dużo o tych samochodach opinii nie słyszałem. Niby marka premium (co jest wadą ofc) ale części widzę jakoś tragicznie drogie nie są. #motoryzacja
Nawet nigdy za dużo o tych samochodach opinii nie słyszałem. Niby marka premium (co jest wadą ofc) ale części widzę jakoś tragicznie drogie nie są. #motoryzacja

źródło: Land-Rover-Discovery-Sport-2016_033fr
Pobierz
sprite +816
Byl dosc pewny siebie, widac poprawe.
Ja mam z nim tak, ze czym wiecej go slucham tym bardziej usmiecham sie do siebie bo mowi takie kocopoly i ogolniki, ze dziwie sie jak najwieksza partia rzadzaca moze miec takiego kandydata. No ale historycznie Komorowski, Kidawa ... po prostu Donald nie wystawi kogos silnego z wlasna mysla polityczna bo mu ukradnie wladze. Widocznie prezydent ma jednak byc dlugopisem ...
W PiS to samo - prezydent-wesolek jak Dudi, Nawrocki moze byc ale zeby nie byl zbyt ambitny i zdolny bo jeszcze obali szefa mafii, tfu znaczy swojej partii ;).
Kiedys w Polsce byl silny premier i ambitny prezydent i skonczylo sie klotnia o samolot a potem katastrofą. Wiec moze moja konkluzja o tym, ze prezydent musi byc slaby aby nie wchodzic w kompetencje premierowi jest rozwiazaniem zagadki czemu mamy Nawrockiego i Trzaskowskiego, politykow formatu co najwyzej prezydenta miasta a nie panstwa.
Te wybory sa rekordowe z powodu ilosci debat i kandydatow. Ale to bardzo dobrze dla demokracji, dla pluralizmu, dla prawdy. Wychodza, kompromituja sie, ogladamy ich slabe wykony.
Ludzie maja igrzyska, ogladaja starcia, oceniaja po czym chca: wyglad, glos, wzrost, nos, garnitury, riposty, merytoryka, poglady takie siakie, dla kazdego cos dobrego. Kazda potwora znajdzie amatora.
#trzaskowski #debata
@truchuo: dlatego ludzi mi nie szkoda. Kłócą się ponad 30 lat, o to który Herr Kat jest lepszy. Szkoda mi tylko tego, że prawdopodobnie na starosć nie będę chodził po swoich ulubionych lasach i nigdy ich nie pokażę dzieciom, bo trzeba będzie opuścić tenkraj znany
@winokobietyiwykop: szkoda, że ikt nie pomysli w drugą stronę, by wprowadzić cenzusy wyborcze i obowiązkowe