Aktywne Wpisy

BornToDie69 +3
Przekonajcie mnie, że kupno Range Rovera Discovery Sport to zły pomysł. Marzy mi się Stelvio - za drogie. Hyundai Tucson - trochę nudny. A chcę SUVa dla rodziny z dwóją dzieci.
Nawet nigdy za dużo o tych samochodach opinii nie słyszałem. Niby marka premium (co jest wadą ofc) ale części widzę jakoś tragicznie drogie nie są. #motoryzacja
Nawet nigdy za dużo o tych samochodach opinii nie słyszałem. Niby marka premium (co jest wadą ofc) ale części widzę jakoś tragicznie drogie nie są. #motoryzacja

źródło: Land-Rover-Discovery-Sport-2016_033fr
Pobierz
sprite +494
-Dlaczego?
Gdyż rząd pracuje na podwyższeniem wieku emerytalnego dla kobiet i miałoby to wejść w życie pod warunkiem, że właśnie Rafał wygra wybory.. więc nie można o tym mówić. Gdyż to "piekło kobiet" mogłoby go pogrążyć. Kobiety są manipulowane aborcją, ale większość zastanowiłaby się.. np. 40+.. jestem już przed menopauzą, po co mi aborcja skoro chce mi dowalić 7 lat pracy.
Na razie jest to tajemnica poliszynela ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale w google można już tam coś sobie wyszukać
Prędzej kobieta dostanie 7 lat niż aborcje czy wyższą kwotę wolną od podatku. Aczkolwiek z moich prywatnych rozmów wynika, że kobiety nawet nie rozumieją czym jest wyższa wolna kwota od podatku jak i nie odróżniają podatków.
#polska #sejm #polityka #kanalzero #debata #wybory
Z
@arturek98c: W takim razie głos na Rafała
@arturek98c: gdzie wady
@brh4life: 1 dziecko - rok mniej do emerytury
2 dzieci kolejne 2 lata(razem 3)
3 dzieci kolejne 3 lata(razem 6)
I tak dalej.
Może to by trochę Dzietność w tym kraju ruszyło, choć wątpię.
Kobiety na minimalnej podczas swojej jakby nie patrzeć bardzo krótkiej kariery nie wpłacają do fus nawet minimalnej kwoty więc reszta się im dorzuca do emerytury. Dodatkowo średnia długość życia jest coraz większa. A w dużym uproszczeniu emerytura to wpłacone i zwaloryzowane