Aktywne Wpisy

szcz33pan +2291
Przedwczoraj RPP pozostawiłą stopy na niezmienionym poziomie - 5,25%, ale ekonomiści jednogłośnie mówią, że cykl obniżek stóp procentowych trwa.FRA PLN6x12 po ostatnim posiedzeniu lekko drgnął z 4,09 do 4,2 Rynek długu spodziewa się obniżki o 100 punktów bazowych stopy procentowej w ciągu roku. Pan Glapiński na wczorajszej konferencji wspomniał, że czeka na ważne odczyty, więc nie przedłużając - jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba

źródło: indeks_kebaba_2025_06
Pobierz
let_it_be +455
Wspaniała akcja polskiej policji xD koleś kradnie auto a ci nie wiedzą co z nim zrobić. Po podpowiedzi reżysera wyciągają b--ń i krzyczą "stój, bo strzelam". Delikwent nic sobie z tego nie robi, pałkarze pikaczu fejs, strzelają po oponach. Jedna kula trafia w policjanta stojącego po drugiej stronie auta. ¯\(ツ)/¯
#policja #polska
#policja #polska

Czy komus pomogla terapia? Ja wiem jaki mam problem ale nie umiem wdrozyc nowych schematow w zycie. Zawsze na jakims etapie terapii sie poddaje. U was to od razu zadzialalo jak dowiedzieliscie sie o zrodle problemow czy zaskoczylo po probach wprowadzenia nowych schematow? U mnie jakas blokada wystepuje i mimo swiadomosci, ze to projekcje i bledne schematy myslowe i to ze mna jest problem a nie ze swiatem, to nie potrafie wyjsc poza nie. Za kazdym razem jak probuje czuje sie z tym bardzo zle, emocje we mnie buzuja, czuje sie znowu jak maly, krzywdzony chlopczyk i wybucham po jakims czasie. Nie mam juz sil tak zyc...
#terapia #depresja #zalesie #terapeuta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: fake it, till make it, jak to mówią anglosasi. ¯\(ツ)/¯
@matka_boska_w_klapie: xD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰