Aktywne Wpisy
darkmen2905 +64
Koniec, pękłem, poddaję się...
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z problemami emocjonalnymi, z którymi nie są w stanie sobie poradzić i oczekują, że zrobi to ktoś za nich.
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z problemami emocjonalnymi, z którymi nie są w stanie sobie poradzić i oczekują, że zrobi to ktoś za nich.

eaxata +2
Sprzedawaliście kiedyś złom?
% BF uwzględnia tylko wagę mięśni i wagę tkanki tłuszczowej czy wagę całego ciała?
czyli
waga t´łuszczu / (waga mięśni + waga t´łuszczu) czy waga t´łuszczu / waga ciała?
Bo to jest różnica, gdyż wtedy wynik może się różnić znacznie, np. u mnie byłaby to różnica 0.6%.
#silownia #fitness #redukcja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
No chyba jednak dużo więcej. Sam szkielet waży ok 10 kg
Jak np. wzrokiem, fałdomierzem to on nie bierze pod uwagę np. wody podskórnej ale paradoksalnie sprawne doświadczone oko jest jednym z najlepszych sposobów oceny BF%
Waga BIA to
Mam 14.777 kg tłuszczu, 78.001 kg LBM, 3.855 kg BMC (Bone Mineral Content).
Wolę mieć 15.3% i myśleć że mam prawie 15%, niż 15.9% i myśleć że mam prawie 16%. Psychika...
@Pan_Szeryf Takie hydrostatyczne badanie jest gdzieś dostępne?
W Polsce nie widzę takiej usługi
Zalecałbym pschologa, serio