Jakie radiostacje z gierek wam zapadły w pamięci? Ja to jak w GTA IV usłyszałem Electro Choc to musiałem wieżę do TV podłączyć. Tak samo miałem z Forza Horizon ze stacją Drum n Bass Arena. Spoko kawałki leciały też w Saints Row, ale nie pamiętam w którą wersję grałem.
@DrumnBassArena: Ezzy fm w Saints Row 2, gdzie leci muzyka z poczekalni czy windy. W trakcie gry stacja znika, nie pamiętam już z jakiego powodu. Szkoda, że nie ma jej w trójce i czwórce.
@DrumnBassArena: Z Serii GTA to Electro Choc, Mirror Park są bardzo dobre, ale królem i absolutnie niedoścignionym wzorem jest MSX FM z GTA3. Ono tak cudownie pasuje do tego szarego miasta, szczególnie w deszczu, jazda bez celu to sama przyjemność wtedy. A tak to jeszcze Generation X/Ultor FM (bo nazwa się zmienia) z Saints Row 2, mam straszną słabość do takiej emo/pop/post punkowej muzyki
Nigdy nie rozumiałem w szkole takich osób, po co i dlaczego. W sumie się zawsze zastanawiałem czy to dobrowolna decyzja dziecka, czy po prostu p------i rodzice #szkola #edukacja
#gta #gry #konsole #xbox #playstation #nintendoswitch
Flash FM - wiadomo
https://gtaradio.net/en/vc/
o paniie, dlugo by wymieniać
A tak to jeszcze Generation X/Ultor FM (bo nazwa się zmienia) z Saints Row 2, mam straszną słabość do takiej emo/pop/post punkowej muzyki