Wpis z mikrobloga

Jakie spodenki z szelkami do +\- 500 zł polecacie? Jeżdżę na gravelu i lubię robić takie wycieczki +\- 80-100 km. Raz już się udało strzelić nawet 200 na raz, więc raczej coś na dłuższe dystanse. Widziałem starsze posty, ale pewnie coś się od tego czasu już zmieniło. Z góry dzięki.
#rower #gravel #bibsy
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@average_martial_arts_enjoyer: topowa to Assos, ale leszke ma bardzo dobrej jakości ciuchy. mam od niego gacie, czapkę, kurtkę przeciwwiatrową, skarpetki.
Poziom wyżej od DHB ma, ale w sumie taki jak lepsze gacie z Endury. Wcześniej jeździłem w Martom Bike, fajne tanie ciuszki to były i na początku leszke szył u nich (do czasu aż martom się rozpadło)
  • Odpowiedz
@average_martial_arts_enjoyer: przerobiłem spodenki z Deca, Rogelli, Gore i Eyen (Groove 2.0 Cargo, 3.0 nie nie podpasowały). I z tymi ostatnimi się polubiłem najbardziej, dobre szelki które nie są z materiału jak bandaż i dobre dopasowanie przynajmniej dla mnie, wkładka też spoko i cena nie jest zaporowa, bikepacking here to wolę mieć parę sztuk tańszych na zmianę niż jedne drogie
  • Odpowiedz