Aktywne Wpisy
Sebastix +797
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki

dwa__fartuchy +237
Cześć Koleżanki i Koledzy, dawno mnie tu nie było (ʘ‿ʘ) Jak żyjecie?
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja

źródło: 009303B9-5844-4A51-AEEF-AD2CA145CAA7
Pobierz
bidulek się z niego robi jak wykrzykiwanie wyuczonych hasełek na nikim nie robi wrażenia.
#debata #mentzen
@wersen: xd
Mentzen jako jedyny spłakał się do prowadzących, gdy go przekrzykiwano. Wyobrażasz sobie taką scenę w czasie rozmowy z Trumpem czy innym prezydentem, który przerywa Mentzenowi wypowiedź a ten idzie naskarżyć do organizatorów spotkania? XD Ten typ nie byłby w stanie zapanować nad klasą w liceum, a marzy o prezydenturze
I Sławek na jedno i drugie xD
Nie wiem dlaczego nie użyła tego argumentu zamiast anegdotycznego. A mencen też jest przeciwnikiem tabletek wczesnoporonnych więc mógłby mieć tu wiekszy problem z odpowiedzią.