Wpis z mikrobloga

@alfonsgajowy: nie wiem o co ci chodzi, to są to media, które wylewają nienawiść na ludzi i przeciwne partie? które pompują szambo do głów biednych emerytów? których rolą jest jedynie polaryzowanie społeczeństwa? odpowiedz piesku
  • Odpowiedz
@alfonsgajowy: słuchaj mnie uważnie melepeto i sobie wbij to do główki - jak normalny człowiek widzi, że jakas partia prowadzi obrzydliwą propagandę, to bierze ją sobie za wroga i nie przyjdzie mu przez myśl żeby ją popierać i za nią agitować

Ale stano, Mazurek i Mariuszki to nie są normalne osoby :)
  • Odpowiedz
@Maye: ok obrażaj dalej i tup nóżką bo dzecko nie może przyjąć do wiadomości że Nawrocki też może mieć przychylne media w postaci Kanału na platformie z filmikami.
I pytam dalej: czy emeryci to głowny target kanału zero jak sugerowałeś?

jak normalny człowiek widzi, że jakas partia prowadzi obrzydliwą propagandę, to bierze ją sobie za wroga i nie przyjdzie mu przez myśl żeby ją popierać i za nią agitować

Pełna
  • Odpowiedz
@alfonsgajowy: czyli nic nie zrozumiałeś. Odhaczę sobie kolejnego pisiora (czytaj kibica), który nie wyrzeknie się swojej partii (ironiczne, że pełnej fanatyków) nawet jakby mu w pysk napluli.

Próbowałam wytłumaczyć prościutką rzecz ale pisiorek jak zwykle nie rozumie
  • Odpowiedz
@Maye: jeśli twoje jak to nazwałeś tłumaczenia polegają jedynie na gotowaniu sie przy klawiaturze, pisaniu do adwersarza melepeto, pisiorku, stawaniu siebie z pozycji "góry" i tego niby "mądrzejszego", to bardziej podchodzisz pod zwyklego trolla i nic nikomu w taki sposób nie wytłumaczysz.

I tak TVP z czasów pis to szambo przeokrutne, ale tu mowa od początku jest o Kanale Zero i ich egzystencji oraz sposobie działania.
  • Odpowiedz
@alfonsgajowy a nie? Moja matka emerytka wiedze o świecie zdobywa w kanale zero xD oni celują w prawaków za młodych albo za bystrych na oglądanie republiki i pompują pisowską propagandę
  • Odpowiedz
@alfonsgajowy: problem jaki ja z tym mam to ze stanowski kreuje sie na osobe ktora ma pokazac "patologie w wyborach" a sam w tej patologii uczestniczy i ja wspolkreuje.

Jak to szlo we wczorajszej debacie do Zandberga? Ze to jedna wielka mamipulacja, te wybory? Ze media stronnicze i sondaze trzeba usunac? XD

Chlop sam w tym uczestniczy wiec chociaz niech nie p------i, bo K0 to jest taka sama tuba propagandowa
  • Odpowiedz