Wpis z mikrobloga

jako centroprawicowiec uważam że przedstawiciele lewicy są w tych wyborach najlepszymi opcjami. na prawdę nie wiem na kogo głosować. nie wiem czy iść w ogóle głosować, a już się kończy czas. aktualnie jestem gdzieś między senyszyn, zandbergiem a nawrockim.
#polityka
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
jako centroprawicowiec

@maresun:

aktualnie jestem gdzieś między senyszyn, zandbergiem a nawrockim.

Czytasz czasem co piszesz? A przydaloby sie. Najlepiej ze zrozumieniem :DD
  • Odpowiedz
  • 0
@maresun: Ja nie rozumiem?

Ty sie okresliles jako "centroprawicowiec" A piszesz ze jestes pomiedzy zandbergiem a senyszyn (skrajna lewica) a nawrockim (skrajny prawicowy katoliban)

Gdzie te centrum?
  • Odpowiedz
  • 0
@maresun: Ja tez nie mam. Od 27 lat mam prawa wyborcze. I staralem sie nigdy nie omijac wyborow. Tym razem nie pojde. Nigdy nie ma tak ze masz kandydata z ktorym zgadzasz sie w 100%. No tak sie po prostu nie da. I dobrze o tym wiem i nigdy mi to nie przeszkadzalo w glosowaniu. Nie tym razem.

Ale jak mozesz powiedziec ze jestes centroprawicowcem a plasujesz sie miedzy zandbergiem,
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@gorzki99: moge byc nawet mocnym lewicowcem i wciaz uwazac poszczegolne punkty kadydatow prawicowych jako dobre i wazne dla mnie. kwestia priorytetów.
  • Odpowiedz
  • 0
@maresun: Jak wspomnialem - nie ma takiej opcji zeby trafil sie kandydat ktory kazdemu bedzie odpowiadal w 100%. Sztuka kompromisu. Chodzi o to zeby tego co Ci odpowiada bylo wiecej niz tego co nie odpowaida. logiczne?

jesli logiczne to za cholere nie pojmuje jak mozesz sie okreslac jako centroprawicowiec i stwierdzac ze plasujesz sie w okolicach skrajnej lewicy :D Centroprawicowca przekonalo kilka argumentow skrajnej lewicy?

jeszcze tego nalrokiego bym jakos
  • Odpowiedz
  • 0
no tak lepiej w ogole nie oddac glosu

@maresun: kiedys myslalem zze glosowanie na mniejsze zlo jest lepsze niz nieglosowanie. Wyroslem z tego.
  • Odpowiedz