Wpis z mikrobloga

Mirki z #wroclaw #dolnyslask i okolice ! Szukam jakiegoś obozu/ kolonii dla syna lvl 10. Jako że chodzi o pierwszy samodzielny wyjazd to zalezy mi żeby to było w miarę blisko (najlepiej dolnoslaskie, np kotlina albo coś wmiare niedaleko jakaś sława czy inne Barycze), a większość ofert na jakie się natknalem to przeważnie wybrzeze ewentualnie jakieś Kaszuby.
Ktoś może przerabial temat i może coś polecić?

#dzieci #wakacje #szukam #pytanie
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@murison Ja za dzieciaka przerabiałem temat ZHP. Nie rozumiem dlaczego nie chcesz młodego wysłać gdzieś dalej. Teraz nawet obozy harcerskie nie trwają dłużej niż 14 dni (za moich czasów 21) więc nikt nawet się za rodzicami nie stęskni. Mogę polecić www.geoda.com.pl właściciele to byli instruktorzy harcerscy, mają wieloletnie doświadczenie w pracy z młodzieżą i obstawiam, że ich pracownicy są dobrze dobrani.
  • Odpowiedz
  • 0
@JonaszSynGrazyny: wiesz google to ja mam i umiem używać. Dlatego pytalem o opinie /polecenia. Tak, widziałem ta oferte z tej stronki. Termin i miejsce też mi pasują. Dlatego pytanie czy miałeś z nimi do czynienia i możesz polecić, czy po prostu wkleiles pierwszy z brzegu wynik z google
  • Odpowiedz
@murison: sprawdz joytur, kilka lat temu wysyłałem dziecko z nimi, było bardzo ok i w miarę niedaleko
spróbuj zmontować wyjazd aby twój dzieciak pojechał z jakims kolega, level 10 to niedużo, z kumplem zawsze raźniej, zwłaszcza że dzieciaki teraz mają problemy z nawiązywaniem kontaktów
  • Odpowiedz