Wpis z mikrobloga

Hej! Jestem w trakcie budowy i szukam kogoś od rekuperacji + pompy ciepła + elewacji. Wiadomo, nie ma to jak fachowcy z polecenia zamiast na ślepo brać kogoś z google. Ma ktoś kogoś może do polecenia?
Kogo szukam? Rekuperacja, pompa ciepła i elewacja

#budownictwo #budujzwykopem #architektura #dom #slask #kuchnia #mieszkanie #rekuperacja #pompaciepla #katowice #tarnowskiegory #zabrze
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sluchawki_bez: reku to polecam sobie samemu montować to jest mega prosta robota i sporo można oszczędzić, sam w 3 dni na luzie po kilka godzin dziennie zamontowałem całe reku w domu 200m2 po podłogach. Projekt można kupić, a często jest za darmo jak bierzesz elementy np. u peflex tak było.
  • Odpowiedz
@sluchawki_bez: zobacz warmah, robia mi reku i polecam ;) sa z twojej okolicy ;)
wg mnie nie ma sensu samemu isc w reku. Wyszlo mi ze zakupy na 23% wychodza tylko ciut taniej niz cala usluga na 8%
  • Odpowiedz
@sluchawki_bez: potwierdzę co mówi @lobo . Ja niestety zleciłem to firmie bo byłem akurat po operacji kręgosłupa ale jak potem zobaczyłem całą 'instalację' to się za głowę złapałem za co tyle kasy.

Jedyny plus że wiercili otwory w stropie monolitycznym (sam bym tego nie zrobił / musiałbym wynająć sprzęt) i rzeczywiście za jednostkę dobrą cenę dostałem
  • Odpowiedz