Aktywne Wpisy

PiersiowkaPelnaZiol +169
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD

Salido +209
Minął 20. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.

źródło: 1-453841-5
Pobierz
Kogo szukam? Rekuperacja, pompa ciepła i elewacja
#budownictwo #budujzwykopem #architektura #dom #slask #kuchnia #mieszkanie #rekuperacja #pompaciepla #katowice #tarnowskiegory #zabrze
wg mnie nie ma sensu samemu isc w reku. Wyszlo mi ze zakupy na 23% wychodza tylko ciut taniej niz cala usluga na 8%
Jedyny plus że wiercili otwory w stropie monolitycznym (sam bym tego nie zrobił / musiałbym wynająć sprzęt) i rzeczywiście za jednostkę dobrą cenę dostałem