Aktywne Wpisy

Marcepanowy_Detektyw +849
Mirki, jest afera - #oszukujo level Allegro xD
Normalnie mnie zagotowało. Robię zakupy na Allegro, wybieram sobie ładnie paczkomat InPost, wszystko elegancko... a tu zonk – przy finalizacji zamówienia magicznie zmienia się sposób dostawy na ich własnego kuriera „Allegro Delivery”. Bez pytania. Bez zgody. Po cichu.
Myślałem, że to może przypadek – ale nie. Sprawdziłem to kilka razy. Za każdym razem Allegro samo zmienia mi metodę dostawy. Jak dla mnie to
Normalnie mnie zagotowało. Robię zakupy na Allegro, wybieram sobie ładnie paczkomat InPost, wszystko elegancko... a tu zonk – przy finalizacji zamówienia magicznie zmienia się sposób dostawy na ich własnego kuriera „Allegro Delivery”. Bez pytania. Bez zgody. Po cichu.
Myślałem, że to może przypadek – ale nie. Sprawdziłem to kilka razy. Za każdym razem Allegro samo zmienia mi metodę dostawy. Jak dla mnie to

dos_badass +164

źródło: 20250427_130721
Pobierz
Od kiedy wiemy, ze wiekszosc facetow 18-40 w Polsce nie rucha jest mi jakos tak lepiej bo wiem ze nie jestem jedyny. Gdyby to bylo tak ze naleze do jakiejs malej grupki ktora sobie nie moze pozwolic na szczupla dziewczyne czy to do #zwiazki czy do #s--s to czulbym sie wykluczony. Jednak to zepsucie rynku w ostatnich latach wyszlo na plus bo przynajmniej, jak ten Janusz zawistnik, wiem ze sam nie niose tego krzyza xD #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: już ci współczuje załamania nerwowego gdy się dowiesz że czerpiesz dane z d--y, i że większość jednak rucha
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@De_Fault
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi