Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Od kiedy wiemy, ze wiekszosc facetow 18-40 w Polsce nie rucha jest mi jakos tak lepiej bo wiem ze nie jestem jedyny. Gdyby to bylo tak ze naleze do jakiejs malej grupki ktora sobie nie moze pozwolic na szczupla dziewczyne czy to do #zwiazki czy do #s--s to czulbym sie wykluczony. Jednak to zepsucie rynku w ostatnich latach wyszlo na plus bo przynajmniej, jak ten Janusz zawistnik, wiem ze sam nie niose tego krzyza xD #tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Od kiedy wiemy, ze wiekszosc facetow 18-40 w Polsce nie rucha jest mi jakos tak lepiej

@mirko_anonim: już ci współczuje załamania nerwowego gdy się dowiesz że czerpiesz dane z d--y, i że większość jednak rucha
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: dolicz do tego tych którzy ruchają brzydkie i/lub grube, albo tych co muszą prosić się o rozłożenie nóg #deadbedroom . Takich kolesi którzy obracają naprawdę ładne, młode i drobne dziewczyny to jest garstka (głównie jakieś oskarki vifony).
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale ja nie płacze o hipergamie xd kobiety mają przesyt to sobie korzystają, proste. Też bym tak robił na ich miejscu. A że mi sie nie podobają brzydkie z nadwagą to mam sie do nich zmuszać? Ide sobie na #divyzwykopem albo lece do azji i mam co potrzebuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jeszcze coś ci powiem. Różowe lubią sie oszukiwać że ten przystojniak z tindera to poleciał na jej charakter i dobre serduszko mimo że sama jest przeciętniara. A że zaruchał raz i sobie poszedł to już taki detal. Wy normiki też tak sie lubicie oszukiwać że ta szara myszka bedzie was szanować i podziwiac bo nie jest zbyt ładna. A g---o prawda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim To niestety prawda z tym ruchaniem. Sam znam wielu którzy żyją bez tego lub udaje im się zamoczyć bardzo rzadko. Myślę że znam nawet prawiczków w wieku 40/50+ choć oczywiście się do tego nie przyznają chętnie a dopytywać się nie mam zamiaru. U mnie na szczęście w porządku w tych sferach ze stałą partnerką.
  • Odpowiedz