Aktywne Wpisy

Clefairy +46
Jak można tak wyprać mózgi ludziom, ze cieszą się z zabicia cywilów w Izraelu i gratuluje się z tego powodu irańskiemu fundamentalistycznemu reżimowi, który grozi wojną nuklearną?
Naprawdę nie wiem w jakim świecie idzie nam żyć skoro ludzie łykają każdą tiktokową propagandę.
#neuropa #iran #izrael #palestyna
Naprawdę nie wiem w jakim świecie idzie nam żyć skoro ludzie łykają każdą tiktokową propagandę.
#neuropa #iran #izrael #palestyna

źródło: s
Pobierz
#gielda
Prawie -10K zł na złocie dzisiaj w nocy. Zjadło cały zysk, finalnie ponad 1k usd w tym miesiącu na minusie z złota. Nie wchodzę więcej w CFD XD, niby nie dużo, bo mogę tyle zarobić w tydzień, ale słaby sen i sprwadzanie wykresu co godzinę powoduje, że jestem nie do życia. I tu nawet nie chodzi o samą kwotę, ale własnie o te sprawdzanie nałogowe wykresów co mi r---------a
Prawie -10K zł na złocie dzisiaj w nocy. Zjadło cały zysk, finalnie ponad 1k usd w tym miesiącu na minusie z złota. Nie wchodzę więcej w CFD XD, niby nie dużo, bo mogę tyle zarobić w tydzień, ale słaby sen i sprwadzanie wykresu co godzinę powoduje, że jestem nie do życia. I tu nawet nie chodzi o samą kwotę, ale własnie o te sprawdzanie nałogowe wykresów co mi r---------a

źródło: image
Pobierz
Albo d3bil, albo mają na niego jakiś kwity.
W grę też wchodzi chęć dostania jakiego ciepłego stołka w ONZ czy tam innym NATO
@Turin89: @Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi Moim zdaniem muszą być na niego kwity, nie ma bata żeby gość był aż tak zapatrzony w partię i wykonywał każdy rozkaz.
@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: Co?
źródło: Raczej Dupa
Pobierzźródło: z30581467IER,Mariusz-Kaminski
Pobierzźródło: IMG_4921
Pobierzźródło: IMG_4922
Pobierz@Krs90: To strach przed odpowiedzialnością.
@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: już dawno stracił ku temu możliwość. Wybrał Morawieckiego na premiera, kłamiąc że tak konstytucja mówi. A w myśl konstytucji to Tusk powinien dostać pierwszy misję utworzenia rządu. I nie ma w konstytucji zapisu o wygranej parti.
@N331: on własnej strony nie czyta ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: image
Pobierz@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: @Saeglopur @Krs90 a co ma do stracenia? Przecież trzeci raz prezydentem nie będzie
Raczej właśnie się zorientował, jakie ma na to szanse i jesteśmy na etapie "kierowniku złoty"
@qbek: sorry zaspałem xD
O to mi chodziło