Wpis z mikrobloga

@Zerp: oj coś czuję że policję to wzywają jak sprawy zaczynają przybierać kiepski obrót i okazuje się że ulica to nie jest sekcja komentarzy pod ich filmem ( ͡~ ͜ʖ ͡°). Choć nie zdziwiłbym się, patrząc jak głupi są niektórzy kierowcy/pasażerowie w tych filmach, że to sami popełniający wykroczenie wzywają niebieskich żeby zrobili porządek z nagrywającymi... a tu uno reverse ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@CrokusYounghand: to jest zabawna historia, bo wielu przeszkadza takie parkowanie w mieście, ale na osiedlu gdy sami tak parkują to git XD hipokryzja. Nawet ci co mają domy, podwórko, garaże, to i tak parkowanie na chodniku
  • Odpowiedz
@Marek_Licyniusz_Krassus: xD
No prawda zmniejszyłaby się.
Wszyscy emeryci ze Śródmieścia i prlowskich bloków, gdzie często mieszkania nawet nie są odrębną własnością, nie mówiąc o parkingu, musieliby oddać swoje Lanosy na złom. Ci młodsi, ale również niezamożni mieszkający w blokach też nie mieliby czym dojeżdżać do swoich kołchozów i rodziny za miastem.
Na plus można dodać że korpograżyny w nowych BMW X5 miałyby swobodny dojazd do kosmetyczki xD
  • Odpowiedz
@Podstarzaly_Mandalorianin: różnie to bywa, czasem kierowcy zgłaszają czasem konfitura czy samochodoza

osobiscie nie stoje po żadnej ze stron bo poniekąd rozumiem konfiture a z drugiej strony sam mieszkam na blokach więc wiem jak jest i znam realia, ale niektórzy parkujący są totalnie odmużdżeni, gościu kiedyś zaparkował na środku skrzyżowania prawie tak że blokował jeden pas i już mnie krew zalała i wyskoczyłem do niego z mordą to gosciu zaczał sie
  • Odpowiedz