Aktywne Wpisy

daretti877 +134
#gospodarka #demografia #ekonomia #p0lki
Dziś znowu spaceruje sobie do pracy przez park a tam pełno Grażynek 30 plus z psieckami ...wożą je specjalnie do parku samochodami żeby ...no właśnie nie wiem xD potem labrador do bagażnika trzeba odwieźć i pędzić do kołchozu robić "kariere" xD ostatnio na przejściu puszczałem 30 plus z mopsem w wózeczku xD cwane Kariny zagłuszają instynkt zwierzętami...trzeba drastycznie ograniczyć pogłowie
Dziś znowu spaceruje sobie do pracy przez park a tam pełno Grażynek 30 plus z psieckami ...wożą je specjalnie do parku samochodami żeby ...no właśnie nie wiem xD potem labrador do bagażnika trzeba odwieźć i pędzić do kołchozu robić "kariere" xD ostatnio na przejściu puszczałem 30 plus z mopsem w wózeczku xD cwane Kariny zagłuszają instynkt zwierzętami...trzeba drastycznie ograniczyć pogłowie

lkoikm +907

źródło: temp_file2799691684228538920
Pobierz
Cześć!
Jestem w kole naukowym i obecnie zajmuję się projektem dotyczącym używek (więcej informacji na mailu lub pv). Obecnie jesteśmy na etapie szukania osób (interesują nas dilerzy lub osoby zażywające n-------i - ciągle uzależnione lub z historią uzależnienia, w wieku 18-25 lat), które chciałyby wziąć udział w wywiadzie (potrzebnym do badania) i opowiedzieć nam swoją historię - w pełni anonimowo. Rozmowa potrwa około godzinę czasu.
Jeśli chciałbyś/chciałabyś wziąć udział w badaniu lub masz jakieś pytania zapraszam do kontaktu na mail: asd0425@protonmail.com
Pozdrawiam!
Komentarz usunięty przez autora
@Wachadlo: mozesz tutaj podac na publicznym, wiecej osob zainteresujesz, no chyba ze bardzo zalezy ci aby linka wyslac na pw xDDD
@lubisz_sok_to_sok_maj_kok: zalozyli konto operacyjne, odczekali aby je uwiarygoodnic, ale zapomnieli wstawiac posty xD Polska policja w pigulce
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Wachadlo: i czemu taki mail zamiast jakiegoś który mógłby zweryfikować Twoją autentyczność? Np jakaś skrzynka z domeną uczelni?