Wpis z mikrobloga

@tomwick55: mniej więcej racja, robisz wszystko dla siebie, a nie dla innych
Ale jak nadal żadna się tobą nie interesuje to nadal przegryw, z tym, że zadowolony z życia i spełniający się w innych obszarach
Jak świadomie odrzucasz zainteresowane to wtedy już normik po wyjściu z przegrywu
  • Odpowiedz
@tomwick55: bez fundamentów jak odpowiedni geny, które determinują wzrost, twarz, ilość włosów, charakter twoje hobby, siłownia, dieta nie mają znaczenia. Słaby facet będzie zawsze słaby, nie ważne jak go upudrujesz. To, że nie będziesz w jakimś stanie potrzebował kobiety to cope, każdy facet jej potrzebuje, chyba że jest martwy to wtedy nie. Nie jestem jakimś neurologiem dziecięcym ale plastyczność mózgu jak jesteś dorosłym facetem jest żadna, na kształtowanie i zwiększanie
  • Odpowiedz
@tomwick55 Cope jak nic. Startując poniżej przeciętnej nigdy nie wymaxxujesz wszystkiego, a kozaczący p----ś jest gorszy niż pionek znający swoje miejsce w szeregu.

Trzeba wiedzieć, w czym się jest dobrym i to realistycznie maxxować, ale dla zdecydowanej większości nie pomoże to przebić pułapu betabankomatu.
  • Odpowiedz
@tomwick55:

Robiłem wszystko co jest napisane w poście , nawet dietę keto i w sumie nie widziałem dużej różnicy w powodzeniu . Mi się coś udało poruchac ale dużym kosztem.
Ja jestem zdania że próbuj do 30 i najlepiej zostań kawalerem a jak Ci smutno to bierz antydepresanty.
Wiem że brzmi to jak brzmi ale niczego lepszego nie wymyśliłem .
Keto to nie dieta cud ale ma swoje zalety .
  • Odpowiedz
@tomwick55: sama prawda tylko trzeba się do tego samemu przed sobą przyznać że to nie tylko świat i życie takie złe ale tez to wina waszej bierności i braku pracy nad sobą. Jak to się mówi jeśli sami nie zaczniecie się szanować to nikt inny też nie będzie.
  • Odpowiedz
@tomwick55: Sama koncepcja rozwoju dla samego siebie jest jak najbardziej słuszna, ale większość wpisu to mieszanka głupot i klasycznego copium. Ale przynajmniej autor zwrócił uwagę że z kiepskimi genami jest ciężko więc w jakimś stopniu trzeba mu oddać sprawiedliwość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz