Wpis z mikrobloga

@PanMaglev zawsze mnie dziwią goście z taką sylwetką, klata jak u pirata a nóżki jak zapałki, sam ćwiczę ładnych parę lat lecz bardziej siłowo i nie jestem aż tak rozbudowany na górze jak ten gość ale nogi to mam jak kopyta prez co nawet spodnie trudno kupić bo w pasie chudy. Komicznie trochę wyglądają tacy goście i zero zazdrości bo sam jestem wysokim dzikiem.
  • Odpowiedz
@FormalinK No właśnie widzę co napisałem i mam oczy - tak się składa xD ponadto sam ćwiczę od ponad 8 lat stary, co jest z wami nie tak, zarzucacie mi coś co wręcz idealnie tyczy się was xD Ale psychiatryk xD A mowa tu tylko o typie co ma duża klatę i nogi jak zapałki. Proponuję wyjść spod kamienia
  • Odpowiedz
@Jeszpan88: jaką stronkę? Jesteś jakiś odklejony? Robiono badania wśród kobiet i większość woli smukłą wyrzeźbioną sylwetkę niż d------e knury. Pytanie czy ćwiczysz po to żeby podobać się laskom, czy żeby mieć uznanie u kolegów (no homo oczywiście ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@lubisz_sok_to_sok_maj_kok słuchaj, kolego, ja mam na prawdę fajną żonę i czwórkę dzieci ( ͡º ͜ʖ͡º), jestem tez mega tolerancyjny bo pracuję z roznymi ludzmi i jest spoko, więc propagując swoje poglady i obyczaje nie musisz udawac tu smieszka ( ͡º ͜ʖ͡º) jesteś żałosny i to w sumie tyle
  • Odpowiedz
Bez kitu robię screeny tego wpisu bo to jaka wieśniacka patola się tu wypowiada to złoto i przed zawodami to wrzucę żeby sie z was posmiac wukraincy z wykpu
  • Odpowiedz