Aktywne Wpisy
ATAT-2 +240
Mało rzeczy wkurza mnie tak jak motocykliści. Oczywiście nie ci normalni, ale 'bogowie dróg ' co muszą zapieprzać widząc 100 metrów asfaltu i mieć pretensje do wszystkich innych jak to niby jeździć nie potrafią.bo w końcu posiadanie dwóch a nie czterech kół daje przywileje.
I to zawsze wina puszkarza że nie spodziewa się motocykla jadącego 180 km/h na wiejskiej drodze.
Ps
tych podkręcających obroty na światłach dla własnego orgazmu powinno się pałować na miejscu.
I to zawsze wina puszkarza że nie spodziewa się motocykla jadącego 180 km/h na wiejskiej drodze.
Ps
tych podkręcających obroty na światłach dla własnego orgazmu powinno się pałować na miejscu.

źródło: temp_file703038935757881915
Pobierz
luz_arbuz98 +84
Szukam plantdaddy, który będzie mi jeździć w poniedziałki z rana po biedronkach w poszukiwaniu alokazji po 19.99zł. +10pkt jak potrafi wychwycić varie na liściach.
I nie będzie zadawać głupich pytań typu "czy ty już nie masz tych odmian? Masz na nie w ogóle miejsce? A Ty nie możesz? A nie mogę wziąć tylko po jednej z każdej odmiany?"
Oferuję oczywiście tzipę, brak bordera, brak bólu głowy, klucze od mojej ibizy abyś nie uświnił swojego
I nie będzie zadawać głupich pytań typu "czy ty już nie masz tych odmian? Masz na nie w ogóle miejsce? A Ty nie możesz? A nie mogę wziąć tylko po jednej z każdej odmiany?"
Oferuję oczywiście tzipę, brak bordera, brak bólu głowy, klucze od mojej ibizy abyś nie uświnił swojego
Jaki jest sens trzymania amerykańskich spółek giełdowych na IKE kiedy trzymamy je dla dywidend? Podatek u źródła 15% więc to czy trzymamy je na IKE lub nie to różnica opodatkowania 15% lub 19%, a nie 0% lub 19%. Czy jest jakaś opcja żeby inaczej to wyglądało? Na IKE chyba nie ma znaczenia czy mamy podpisany formularz W-8BEN?
#gielda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: nie ma sensu
@mirko_anonim: W-8BEN ma sens, jeśli grasz na .US