Wpis z mikrobloga

@dizel81: Mumin chyba nauczyl sie od Cebe pokazywac na pasku falszywe/dowolne wplaty na zadanie :) Zauwazcie, ze przy takich wiekszych kwotach wcale nie widac wiekszego entuzjazmu. Poza tym dziwne, ze pokazuja sie pelne kwoty bez uwzglednionej prowizji jak w przypadku tych 10 i 20zl.
  • Odpowiedz
@dizel81: Ja próbowałem pobierać lajwy na Androidzie, ale obecnie darowałem to sobie. Najskuteczniej u mnie działała apka YTDLnis. ALE UWAGA, żeby pobrać lajwa trzeba uruchomić w niej terminal, wkleić komendę dla yt-dlp z linkiem do transmisji. W apce Seal też podobnie. Jednakże nie korzystam z tego z powodu wielu problemów. O ile pobieranie ruszy, to często po jakimś czasie działania w tle przynajmniej u mnie trafia je szlag,przez co nigdy
  • Odpowiedz
  • 1
W tym akurat przypadku niczym się nie dało ściągnąć, na andku korzystam z newpipe i tam jak klikniesz download i pisze że brak strumienia to niczym nie ściągniesz, programem na kompie też. I tak było tyle ze za 2 godziny spróbowałem i bez problemu mi to pobrało już więc nie wiem czy można coś w yt zaznaczyć żeby live nie dało się ściągnąć czy to była chwilowa awaria, ale kilka razy już
  • Odpowiedz