Wpis z mikrobloga

Nie rozumiem jak 30 letni + faceci chcą tylko kobietę 20-25 XD dla mnie to jest śmiech na sali. Taka małolata nie zna życia, ma inne priorytety niż dorosły facet, w sumie nawet nie jest w ogóle pociągająca, bo nawet nie ma w niczym doświadczenia, na 80% może uciec gdzie indziej, bo pewnie chodzi na studia to tam może jeszcze kogoś poznać, a dziad pójdzie w odstawkę.

Celujcie w kobiety 30-40 lat, wtedy gwarantuje Wam, że żadna Was nie puści szybko z torbami, będzie to poważny związek dwoje ludzi z szansą na rodzinę.

#zwiazki #dzieci #rozowepaski
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Celujcie w kobiety 30-40 lat, wtedy gwarantuje Wam, że żadna Was nie puści szybko z torbami, będzie to poważny związek dwoje ludzi z szansą na rodzinę.

@HoroLive: A kto powiedział że takie są priorytety ludzi umawiających się z 20-tkami?
  • Odpowiedz
  • 3
@HoroLive szuka się 5lat młodszej żeby razem iść na emeryturę. Jak weźmiesz równolatkę i będziesz musiał iść do roboty gdy ona będzie pierdzieć w kołdrę to cię szlak będzie trafiał że ktoś tak blisko ma lepiej od ciebie xD
  • Odpowiedz
to cię szlak będzie trafiał że ktoś tak blisko ma lepiej od ciebie xD

Odpowiedz

@maniok: Jak cie bedzie kochac to wstanie i zrobi ci sniadanie.
Ty bedziesz mial lepiej bo masz gotowe śniadanko, a ona cyk do lozka i spi dalej.
  • Odpowiedz
  • 10
@HammerH chuopie w tym kraju się wstaje o 6:00 żeby zdążyć do kołchozu na 6:50. Nie ma czasu na śniadania jak w amerykańskich serialach z tostami i sokiem pomarańczowym
  • Odpowiedz
@HoroLive kobiety rzadko są dojrzałe, niezależnie od wieku
20-25 ma fajne ciało, energię, i może jeszcze nie ma za sobą kilometrów kutasów
kobieta po 30 powoli traci swoje największe walory

jak lubisz milfy, to spoko
mnie nie pociągają
  • Odpowiedz
@HoroLive nie wezmą, bo facetom zależy tylko na wyglądzie, a są niedojrzali więc zachowaniem też pasują do młodszej ;) jakby ktoś się zesrał- to nie, nie jestem stara, łapie się do widełek 20-25
  • Odpowiedz
@xGrahir oczywiście, że jest mnóstwo wyjątków i to zależy. I że dziewczyny też mogą być niedojrzałe, ale że mam styczność z druga płcią to mówię o nich. Bardzo duży odsetek chłopaków żyje na luzaku, bez odpowiedzialności, chcieliby się tylko bawić i myślą ze związek polega na samych przyjemnościach i są tylko miłe chwile. Dlatego wybierają młodsze, bo one jeszcze nie myśla o poważnym życiu ani zobowiązaniach jak małżeństwo czy wspólne 4
  • Odpowiedz

@HoroLive: XDD z mojego doświadczenia nie ma absolutnie żądnej różnicy czy laska ma 16, 22, 26, 29 czy 33 lata. wszystkie zachowują się bardzo podobnie, sporo takich samych wzorów, ogólnie niedojrzałe nie wiedzą czego chcą, nie mają stałej tożsamości, jednym słowem nie warte angażowania
  • Odpowiedz
@Jomasoo: Myślę, że to dotyczy w takim samym stopniu zarówno kobiet jak i mężczyzn. Też jest dużo kobiet, które myśli że związek to jest zabawa a jak przychodzi trudniejszy okres to lecą do innego.
  • Odpowiedz
@HoroLive wyzwolone 30+ które skakały po kutandze, po rozwodzie, będą brały teraz 30-letniego chłopa, który wybaczy jej skakanie po kutandze. Dziewczyna jest pełnoletnia? Bierze odpowiedzialność za swoje czyny. Nie wiem czemu takie kukoldy jak ty opie sobie wmawiacie, że jest inaczej

Ciocie w kocich okularach wam tak nagadały i łykacie to jak mantrę.

W życiu bym nie wziął zdezelowanej 30, która nigdy się nie zmieni, z młodszą można wypracować bardzo fajny
  • Odpowiedz