Aktywne Wpisy

Opłaca się kupić używany rower Trek Supercaliber SLR 9.8 XT 2024 za 12,500zł?
Rower kupiony w listopadzie ubiegłego roku, podobno użyty kilka razy.
Jak się tak rozejrzałem, to nowy kosztuje 25000zł w sklepach Polskich czy zagranicznych.
Na co patrzeć podczas oględzin używanego roweru?
#rower
Rower kupiony w listopadzie ubiegłego roku, podobno użyty kilka razy.
Jak się tak rozejrzałem, to nowy kosztuje 25000zł w sklepach Polskich czy zagranicznych.
Na co patrzeć podczas oględzin używanego roweru?
#rower

źródło: temp_file438499082500967007
Pobierz
Bunch +15

źródło: asd as asd asdadasd
Pobierz
Chce się budować i zapłaciłem już na różne przygotowania (projekty, przygotowanie działki, media itp) -50k zł. Niestety okazuje się że sąsiad obok którego mam działkę jest psychiczny (był kiedyś w zakładzie) i przerzuca różne rzeczy na moja działkę. Rozmowa z nim ani jego żoną nie daje rezultatów. Ona sama nie daje daje sobie z nim rady i od czasu do czasu przyjdzie posprzątać te śmieci. Niektóre z tych rzeczy są przerzucane żeby to ją zdenerwować bo to jej prywatne rzeczy. Mam dzieci i nie wyobrażam sobie wchodzić w dużą inwestycję i prowadzić spory sąsiedzkie przez 30 lat a boję się że to może tylko eskalować. Mimo że działka, jej okolica i projekt to marzenie życiowe moje i żony do spełnienia. Chce odpuścić budowę… co myślicie? Co powiecie? Co robić jak żyć?
#budowadomu #budownictwo
Druga opcja trudniejsza, to spróbować tego świra do siebie przekonać. Napij się z Nim wódeczki i spróbuj Go wyczuć, jakie ma poglądy.
Minusem drugiego rozwiązania jest to, że nie wiadomo czy mu coś nie strzeli za jakiś czas do głowy i wrócisz