Aktywne Wpisy

realityq +145
Moja Mirabelka jedzie sobie pociągiem, zaraz obok siedzi jakiś hipis od którego śmierdzi czosnkiem i potem, dziadki siedzenie dalej dają kiełbasą. Chwilę później dziadek wyciąga telefon i gada na głośniku. Teraz emeryci wyciągneli kiełbe i sobie szamią. Czy ludzie nie wiedzą jak zachować się w pociągu, chociaż umyć się przed podróżą?
#zalesie #kultura
#zalesie #kultura

źródło: temp_file5246465738904575619
Pobierz
Ytarka +75
Miry. Mam złoto xd
Szukałam czegoś na strychu, ale wpadł mi w ręce pamiętnik z czasów gimnazjum z roku pańskiego 2001 i utknęłam na tym strychu XDDD czytam.
Mamy tu jedną naprawdę solidnie udokumentowaną miłosną historię w pakiecie z cierpieniem, intrygą a nawet wątkiem kryminalnym w tle.
Historia jest krótka, ale dynamiczna. Bogata w szczegóły oraz załączniki poświadczające zdarzenia i, jak widać po załączonej notatce z moim podsumowaniem, wielce tragiczna ( ͡° ͜
Szukałam czegoś na strychu, ale wpadł mi w ręce pamiętnik z czasów gimnazjum z roku pańskiego 2001 i utknęłam na tym strychu XDDD czytam.
Mamy tu jedną naprawdę solidnie udokumentowaną miłosną historię w pakiecie z cierpieniem, intrygą a nawet wątkiem kryminalnym w tle.
Historia jest krótka, ale dynamiczna. Bogata w szczegóły oraz załączniki poświadczające zdarzenia i, jak widać po załączonej notatce z moim podsumowaniem, wielce tragiczna ( ͡° ͜

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Komentarz usunięty przez autora Wpisu