Aktywne Wpisy

annlupin +20
siem nocna pijecie co

źródło: annlupin20250607
Pobierz
sroka22 +2
Nie mieszkam w Polsce i mam pytanie: jaka jest cena za tę cole i takie prezentowanie cen jest w Polsce legalne. Zakładam, że nie jest to cena za 2 dwupak przy zakupie dwóch. To jednak w moim mniemaniu mówi ta cenówka. Podaje cenę 7.99 za produkt coca cola 2x2l. Czyli powinienem zapłacić 15.98 biorąc dwupak coca colo 2x2l czyli łącznie 4 butelki, prawda?opis odnośnika
#biedronka #oszukujo
#biedronka #oszukujo

źródło: 1000020978
Pobierz
@MarekKucharz: Nope. To nigdy nie jest dobra strategia. Samo przeżycie na miesiąc będzie kosztować z 3.5-4k, a z pracą jest bardzo średnio (chociaż nie wiem jak z kucharzami akurat). Najważniejsze pytanie też, dlaczego chcesz wracać?
@MarekKucharz: Moim zdaniem tak, ale tak jak pisałem, nie wiem jak z pracą dla kucharzy, ale gastro tez się mocno zawinęło w ostatnim roku w takim Krakowie.
@MarekKucharz: Polska jest bezpieczniejsza, ale wolniejszy
@pani_Sylwia_z_1z10: jakie to wrażenia można znaleźć we Wrocławiu? Tyle wykopki piszą że czasami na mieście się zastanawiam czy czasem nie ma jakiegoś drugiego Wrocławia o którym piszą
@MarekKucharz: Łoooo panie xD no to trochę protipów:
- to że praca jest, nie oznacza że jest ok, bo zazwyczaj są to prace w stylu kołchoz czyli praca przez agencję pracy za minimalną, 3 zmianówka, produkcja, jak się nie podoba to mamy stu areczków na pana miejsce
- minimalna pensja pozwoli Ci w większym mieście maksymalnie na wynajęcie pokoju
źródło: obraz_2025-04-27_232531943
Pobierz@MarekKucharz: Tutaj zdecydowanie musisz zrewidować dane, bo posty na necie to jedno, rzeczywistość to drugie.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu