Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +578

źródło: temp_file5664819762336538520
Pobierz
sarnamarna +8
jestem dorosła i mam prawo spać w piżamie hello kitty kupionej za darmo w sinsay (bawełna 100%)

źródło: 1000019771
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: temp_file5664819762336538520
Pobierzźródło: 1000019771
PobierzWykop.pl
AA i serio, ktoś mi może wyjaśnić skąd teraz u lasek taki samozachwyt podróżowaniem?
Byłem w kilku egzotycznych miejscach i spoko, fajnie coś zobaczyć, ale na dłuższą metę by mnie to męczyło.
A na Insta 80-90% dobrych lasek tylko by zwiedzało świat non stop i flexowało egzotyką, która dziś wcale nie jest droga.
Jeszcze lepsze jest to, że wrzucasz fotę z plaży w azji i masz automatycznie +5 do atrakcyjności XD.
Czemu one się tak tym jarają? To pasja, czy zwykłe pustactwo i brak innych zainteresowań?
@KooStart: Nowe nie znałem.
A tak poza tym to wielu facetów też ma sporo bezpłciowych pasji jak podróże
Komentarz usunięty przez autora
Już odpowiadam- podróże to dla nich takie wakacje z dzieciństwa gdzie można wyłącznie się skupić na przyjemnościach.
One na co dzień albo się uczą, albo pracują albo ciągną kasę nic nie robiąc. Szara codzienność to nie życie jakie znają z socjal mediów. Większość mieszka niesamodzielnie, a nawet jak ma własne mieszkanie to raczej nie mega komfortowe i tęskni za czymś bardziej luksusowym czy egzotycznym.
@KooStart: Nie zgadzam się
@KooStart: bo pewnie leciałeś na tydzień czy dwa żeby odhaczyć miejscówkę i powrót. Takie coś faktycznie męczy niemiłosiernie. Jedź sobie gdzieś na kilka miesięcy i pomieszkaj tam to będziesz miał inne zdanie. "20 krajów w 20 dni" to tortury a nie podróżowanie.
@KooStart: ja jestem jakimś innym gatunkiem, nie rozumiem o co chodzi takim ludziom