Wpis z mikrobloga

• 10
@marans może zarobisz na kolejnych idiotach, powodzenia. Ja tego nie tykam ze względów honorowych i ideologicznych, w myśl zasadzie nie tykaj gówna bo śmierdzi
  • Odpowiedz
@marans: no w sumie do $0.0022-26 mogłoby urosnąć, zaryzykuj. Ja żałuję wejścia za zarobione 2500$ w $VARCH, bo teraz to 10$, ale to było trochę kilka h po launchu i takie tokeny zazwyczaj robią rug. Tutaj jakiś miech temu był solidny spadek, więc może Ci jeszcze jakoś urosnąć o 100-150$ daj Boże oczywiście. Aby w tych 750 holderach nie było grubasa co zrobi zrzutkę. To wszystko ruleta.
memforis - @marans: no w sumie do $0.0022-26 mogłoby urosnąć, zaryzykuj. Ja żałuję we...

źródło: IMG_4026

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@Velion jak można porównywać ewidentnego shitcoina z bitcoinem? Sądzisz że CATBAT to jakiś wyjątkowy, innowacyjny projekt jak Bitcoin?
Ile by ten CATBAT nie kosztował to i tak skończy się dumpem w najmniej oczekiwanym momencie, taka loteria jak gra na automatach. Wrzucasz monetę i liczysz na szczęście że wyjdziesz z gry w porę.
  • Odpowiedz
@m_ba: chodziło mi o tamte czasy i realia, kiedyś były akcje, obligacje sracje itd i jak wchodził Bitcoin to dużo się z tego ludzi śmiało, a to że zaraz upadnie a że to internetowy pieniędz i po co to komu, zaraz zniknie i wiesz kto się teraz najbardziej z tego śmieje? Ci którzy zainwestowali te 10 lat temu w bitcoina i dużo na nim zarobili
  • Odpowiedz
@Velion: bo byli w stanie rozpoznać jego potencjał i zaryzykowali, bo ryzyko było ogromne. Łatwo się mówi wstecz a wtedy nikt nic nie wiedział. Ale proszę cię nadal porównujesz rewolucyjny projekt z jakimś gównem których jest dziesiątki tysięcy na rynku.
  • Odpowiedz