Wpis z mikrobloga

2025, dziennikarze śledczy z #tvrepublika w programie "Ściśle Jawne" dalej przeswietlają historie ludzi powiązanych z fanpagem publikującym nieprzychylne PiSowi memy. Fanpage nosi nazwę "Sok z Buraka". Może i jestem lewak, ale ze trzy czy cztery razy zapomniałem już o tym fanpage'u. I za każdym razem przypominało mi o nim #tvpis / #tvrepublika.

Komicznie się ogląda program, w którym prowadzący się zachowuje, jakby prowadził 997, gdzie gra muzyka uderzająca w "niepokój", masa analiz jakby rozpracowywali kartel, a całe to p--------o o fanpage'u że śmiesznymi obrazkami xD #bekazpisu

Tak jeszcze z dwa razy mi przypomną, to może założę konto na Fejsie i będę lajkowalnten sok z buraka
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Returned: ten cały sok z buraka to jakiś niszowy fanpage dla garstki najtwardszego betonu PO, a oni się zachowują jakby to było jakieś wielkie medium wypuszczające ruską propagandę xD
  • Odpowiedz
  • 2
@sznioo: jak się nie ma na pełowców afer kalibru "wybory kopertowe (opłacone, niezrealizowane); respiratory kolegów; maseczki do niczego; pompowanie w telewizję publiczną i dosłowne jej zawłaszczenie perfidne na poziomie Korei północnej " i wielu wielu innych, to sie lubi, co się ma xD
  • Odpowiedz