Wpis z mikrobloga

Mój film z Mishą wylądował. Muszę powiedzieć, że ten człowiek nigdy nie przestanie mnie zadziwiać jak można dobrze znać trasę i jak dobrze radzić sobie z autami ( ͡º ͜ʖ͡º)

Niestety N54 to kupa gówna i nie nadaje się na tor xD Ale zabawa była przednia, za to na daily takie 335i ciężko przebić.

#sorekcars #touringmasterrace

#samochody #pokazauto #motoryzacja #bmw #n54 #335i #nurburgring #nordschleife #szybkoalebezpiecznie
sorek - Mój film z Mishą wylądował. Muszę powiedzieć, że ten człowiek nigdy nie przes...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sorek: zrobił kilka setek kółek przenajróżniejszymi autami, w tym podczas wyścigu, także trasę na pewno zna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
czemu n54 to kupa gówna na torze? grzeje się? mimo mocy lepsze jest jakieś mocno, wysokoobrotowe n/a?

@rysiekMR: problemy, wtryski, grzanie, dziury w zapłonie, wtryski, problemy z fałszywym knockiem, wtryski, do tego open block, wtryski, problemy z miską olejową i mimo baffle dalej ciśnienie oleju na zakrętach spada, do tego dochodzą oczywiście wtryski i wtryski.

M54 uturbione jest 20x prostsze do ogarnięcia, tańsze, mocniejsze (po zakuciu) i bardziej niezawodne..
  • Odpowiedz
  • 3
@washington: znam go od paru lat, co jakiś czas gadamy i pomagam mu z paroma rzeczami (też sponsoruje projekt jego pracownika Geo który jeździ E36).

Ogólnie ciężko ocenić, chłop pracuje 7 dni w tygodniu, co chwilę ludzie mu piszą, dzwonią, zawracają dupę a jeszcze parę tygodni temu urodził mu się syn.

Ja wiem jaki to stres szczególnie jak wykonujesz najniebezpieczniejszy zawód na ziemi i w ten dzień co przyjechałem byl
  • Odpowiedz
@sorek: A z ciekawości. Jak to wygląda jak masz spoko furę i chcesz mu ją "pożyczyć" do filmu? (Taki przejazd to dobry benchmark dla auta a Mishy bym zaufał że się nie r------e) Waldek z IG (ten typek od softwarehouse we Wrocławiu) wczoraj był na torze ze swoim revuelto to mu napisałem żeby zgadał się z Mishą i odpisał mi, że ciężko do niego się dobić nawet z porządną furą
  • Odpowiedz
  • 4
@master4342: zwykle musi to byc coś ciekawego lub coś czego nie robił lub po prostu jakiś weekend gdzie nie ma od z-------a ludzi.

On chce robić content a ludzie nei chcą kolejnego BMW M2 oglądać xD
  • Odpowiedz
  • 1
@trzeciSLAW: z tego mojego lapa wynika że Misha moim autem zrobił 8:30 przy jednej żółtej i odpuszczeniu pod koniec, więc lepsze hamulce, lepsze zawieszenie i semi slicki i pewno poniżej 8 by zszedł :D

Osobiście uważam, że na tor to taka jedyneczka byłaby lepsza :D
  • Odpowiedz