Mój film z Mishą wylądował. Muszę powiedzieć, że ten człowiek nigdy nie przestanie mnie zadziwiać jak można dobrze znać trasę i jak dobrze radzić sobie z autami ( ͡º͜ʖ͡º)
Niestety N54 to kupa gówna i nie nadaje się na tor xD Ale zabawa była przednia, za to na daily takie 335i ciężko przebić.
czemu n54 to kupa gówna na torze? grzeje się? mimo mocy lepsze jest jakieś mocno, wysokoobrotowe n/a?
@rysiekMR: problemy, wtryski, grzanie, dziury w zapłonie, wtryski, problemy z fałszywym knockiem, wtryski, do tego open block, wtryski, problemy z miską olejową i mimo baffle dalej ciśnienie oleju na zakrętach spada, do tego dochodzą oczywiście wtryski i wtryski.
M54 uturbione jest 20x prostsze do ogarnięcia, tańsze, mocniejsze (po zakuciu) i bardziej niezawodne..
@washington: znam go od paru lat, co jakiś czas gadamy i pomagam mu z paroma rzeczami (też sponsoruje projekt jego pracownika Geo który jeździ E36).
Ogólnie ciężko ocenić, chłop pracuje 7 dni w tygodniu, co chwilę ludzie mu piszą, dzwonią, zawracają dupę a jeszcze parę tygodni temu urodził mu się syn.
Ja wiem jaki to stres szczególnie jak wykonujesz najniebezpieczniejszy zawód na ziemi i w ten dzień co przyjechałem byl
@sorek: A z ciekawości. Jak to wygląda jak masz spoko furę i chcesz mu ją "pożyczyć" do filmu? (Taki przejazd to dobry benchmark dla auta a Mishy bym zaufał że się nie r------e) Waldek z IG (ten typek od softwarehouse we Wrocławiu) wczoraj był na torze ze swoim revuelto to mu napisałem żeby zgadał się z Mishą i odpisał mi, że ciężko do niego się dobić nawet z porządną furą
@trzeciSLAW: z tego mojego lapa wynika że Misha moim autem zrobił 8:30 przy jednej żółtej i odpuszczeniu pod koniec, więc lepsze hamulce, lepsze zawieszenie i semi slicki i pewno poniżej 8 by zszedł :D
Osobiście uważam, że na tor to taka jedyneczka byłaby lepsza :D
A jeszcze takie przemyślenia - ludzie są przeciwni elektrykom, nikt nas nie zmusi itd... a co w takiej sytuacji jak nagle ceny jebna na 9-10zl ... To zaraz się ludzie przeproszą z elektrykami... Dla jasności sam mam 3 diesle pod domem. :)
Niestety N54 to kupa gówna i nie nadaje się na tor xD Ale zabawa była przednia, za to na daily takie 335i ciężko przebić.
#sorekcars #touringmasterrace
#samochody #pokazauto #motoryzacja #bmw #n54 #335i #nurburgring #nordschleife #szybkoalebezpiecznie
@rysiekMR: problemy, wtryski, grzanie, dziury w zapłonie, wtryski, problemy z fałszywym knockiem, wtryski, do tego open block, wtryski, problemy z miską olejową i mimo baffle dalej ciśnienie oleju na zakrętach spada, do tego dochodzą oczywiście wtryski i wtryski.
M54 uturbione jest 20x prostsze do ogarnięcia, tańsze, mocniejsze (po zakuciu) i bardziej niezawodne..