Aktywne Wpisy

Cześć Wykopowicze,
Muszę się w końcu wygadać, bo przeżywam coś strasznego i kompletnie nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Jestem ofiarą stalkingu — mam wrażenie, że ktoś celowo niszczy każdy aspekt mojego życia: pracę, poczucie bezpieczeństwa, zdrowie psychiczne.
Zaczęło się od tego, że odkryłam, że ktoś monitoruje każdy ruch na moim telefonie. Potem odkryłam że ktoś z sąsiadów mnie podsłuchuje. Wszystko, co mówiłam w prywatnych rozmowach, było potem używane przeciwko mnie. Tak zmanipulowano
Muszę się w końcu wygadać, bo przeżywam coś strasznego i kompletnie nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Jestem ofiarą stalkingu — mam wrażenie, że ktoś celowo niszczy każdy aspekt mojego życia: pracę, poczucie bezpieczeństwa, zdrowie psychiczne.
Zaczęło się od tego, że odkryłam, że ktoś monitoruje każdy ruch na moim telefonie. Potem odkryłam że ktoś z sąsiadów mnie podsłuchuje. Wszystko, co mówiłam w prywatnych rozmowach, było potem używane przeciwko mnie. Tak zmanipulowano

kreA 0
Cześć Mirki, czeka mnie wymiana podłogi od strony kierowcy w mojej klasie premium i mam do was pytanie. Jaki byłby orientacyjnie koszt takiej zabawy u blacharza? A może jest ktoś z #walbrzych bądź #wroclaw czy tam inne bliskie miejscowości co by się tego podjął? #blacharstwo #motoryzacja

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Profil zostal zakniety blacha 1.2 mm, pas tylny rownież skonczony, nastepny etap pogloda bagaznika. Od przyszlego tygodnia ambitny plan pracowac codziennie po pracy nie tylko weekendy, mam nadzieje ze energii wystarczy.
#jdm #motoryzacja #escapevelocity
źródło: IMG_5154
Pobierzźródło: IMG_5155
Pobierzźródło: IMG_5162
Pobierzźródło: 31e1b981-ea76-4e00-8846-7fdbfa08af23
Pobierz