Wpis z mikrobloga

@hejterka99: P-----l ich i umów się że mną jak już j-----o to że mną w międzyczasie pogadamy o III Rzeszy Hitlerze i czy Sojusz Polsko Niemiecki był możliwy w 39 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@hejterka99: cholera tyle zachodu żeby poruchać jakąś narcystyczną tinderówe. Koleś chociaż awansował po tym dniu w rankingu z 20 na 15 miejsce, czy musi sie jeszcze bardziej starać?
  • Odpowiedz
@Geralt678: pytam zupełnie serio. I wtedy już by nie mieli nas za podludzi którzy ograniczają miejsce wielkiej rzeszy. Czy jednak tyle ile byśmy byli im potrzebni a później jednak to samo co zrobili? Pytam oczywiście o twoim zdaniem
  • Odpowiedz
@JonaszSynGrazyny: Polacy od 34 roku do Marca 39 roku mieli status Aryjczyków. Polska Mniejszośc była w Rzeszy dobrze traktowana. Hitlera nawet powiedział do Rosenberga że Polacy to najlepsi żołnierze świata obok Brytyjskich Niemieckich. Podpisaliśmy pakt o nieagresji 34 stosunki z Rzesza sie polepszyły Gearing Geabels Himler jezdzili do Polski.Polacy stali się podludźmi dopiero marcu 39 gdy podpisaliśmy sojusz z Brytyjczykami wtedy Hitler wpadł w szał powiedział że zgotuje Polaka diabelski
  • Odpowiedz
@Geralt678: wiem, że gdybologia. Chciałem twojej opinii tylko. Mnie też bardzo zastanawia. Czy dotrzymalby słowa czy ruchando. Z drugiej strony być częścią tego co on zgotował... Bo przecież wciąż było by Dachau, Mauthausen, Gusen i cała reszta
  • Odpowiedz