Aktywne Wpisy

Defined +41
ostatnio już chyba minęła moda na dzieci z depresją, teraz jest moda na posiadanie dziecka z autyzmem. z-----e filmy, które pokazują, że autyzm to jakaś supermoc wcale nie pomagają. ADHD też ostatnio mocne w wynikach i też jest moda na jego posiadanie, chociaż o tym się już wcześniej słyszało xd #dzieci
ZawzietyRobaczek +154
#dubajskaczekolada #aferadubajska #dubaj #czekolada #slodycze #heheszki Nie rozumiem jak marketing Dubajskiej Czekolady mógł się udać w Polsce, skoro od razu kojarzy sie ona z "czekoladą" z afery dubajskiej xDD

źródło: 1287089
Pobierz
Zaczynam ostatno czytać opinie, że Trzaskowski przegra II turę. Jednak z średniej sondaży by tak sie stało to bardzo znaczna część osób niezdecydowanych musiałaby przeciwko niemu zagłosować + elektorat bardziej przychylni aktualnej władzy, ale nie głosujacy w I turze na Trzaskowskiego musiałby widocznie się na niego wypiąć.
Jest to o tyle dziwne, że nie wyobrażam sobie wyborcy Zandberga, Hołowni, Biejat który mówi, że mu to już bez różnicy i niech nawet będzie se ten Nawrocki. Zatem wybieramy ten mniej prawodpodobny scenariusz jako coś najbardziej oczywistego kiedy fakty mówią inaczej.
Argumentem, że tak bedzie jest to, że Trzaskowski leci w sondażach, jednak jedną z rzeczy którą wyciagnąłem z przeczytanaej ksiażki Factfulness jest to, że trend sie często odmienia a nasze oczy chcą ujrzeć, że kreska która idzie w góre ciągle tak będzie sobie szła a ta w dół ma iśc w dół. No i druga kwestia to wydaje mi sie, że rozkład niezdecydowanych pójdzie bardziej w stronę 50/50.
źródło: pasek
PobierzCzy Trzaskowski wygra II turę wyborów prezydenckich?
Komentarz usunięty przez moderatora
Wstyd na takiego krętacza głosować. Czopek Pana Premiera Tuska, najzabawniejsze jest to, że silniczki
Reasumując,
Głosowali zawsze razem dojezdzajac nas :)
Jak dla mnie będzie na żyletki druga tura i niczego nie można być pewnym.