Aktywne Wpisy

Metodzik +58
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Two Point Hospital za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 83/100, Userscore: 7.6/10
🔥 Two Point Hospital za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 83/100, Userscore: 7.6/10

Teuvo +48
ja to bym w ogóle chciał żeby było jeszcze godzinę dłużej jasno a zmiana strefy czasowej w Polsce z +1/+2 na +2/+3 to mój mokry sen
no bo po co niby ma być jasno o 4 rano tak jak teraz, lepiej przenieść jedną godzinę z tej jasności na wieczór
a zimą to przecież oczywiste że powinien być czas utc+2 taki jak teraz latem ale kapitaliści będą przekonywać że bardziej naturalne jest życie
no bo po co niby ma być jasno o 4 rano tak jak teraz, lepiej przenieść jedną godzinę z tej jasności na wieczór
a zimą to przecież oczywiste że powinien być czas utc+2 taki jak teraz latem ale kapitaliści będą przekonywać że bardziej naturalne jest życie
mam pytanie, Jakie są teraz ceny domów do remontu oraz domów wykończonych w metropolii śląskiej (Katowice i okolice)?
Chodzi mi o dom w okolicach 100-150 m², z działką (nie za małą, ale też nie ogromną). Wiem, że dużo zależy od lokalizacji i stanu, ale tak ogólnie – jaka jest teraz cena rynkowa?
Dodatkowo, mam wkład własny na poziomie 200k i zastanawiam się, czy warto już teraz kupować, czy może lepiej poczekać az ceny lub kredyty spadną?
Z góry dzięki za wszystkie porady i wskazówki.
#nieruchomosci #katowice #dom #remont #zakupdomu #rynek #metropoliaslaska
Do remontu sa i ponizej 500k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam znajomego co od chyba z 6-8 lat zbiera na szeregówke pod miastem. Kupuje za gotówke, cały czas powiększa swój kapitał, ale jakoś tak dziwinie, że zawsze brakuje mu 100tys. Z
@sunshine_flower: Jak kredyt spadnie to zrefinansujesz, więc tym bym się nie przejmował. Co do cen - a cholera wie, tak naprawdę wszystko zależy od tego, czy wejdzie BK0% (lub jakaś jego pochodna), czy też nie.