Wpis z mikrobloga

@CipakKrulRzycia: przecież Duda w chwili obecnej jest niewybieralny co on p------i. Hipotetycznie jakby trzecia kadencja była możliwa to Duda zmobilizowałby giga negatywny elektorat i znowu mieliby frekwencję na poziomie 75%
  • Odpowiedz
@CipakKrulRzycia: Najgorsze jest niestety to , że obecnie mimo że nawrocki jest żałosnym i bezpłciowym kandydatem, to nadal jest minimalnie mniejszym złem niż pro-dewelopreski i niszczący publiczną służbę zdrowia rafałek.
  • Odpowiedz
@CipakKrulRzycia: Nawrocki góruje nad trzaskowskim tym, że nie jest wspierany w kampanii przez firmy deweloperskie, opowiedział się za podatkiem katastralnym(przynajmniej w latarniku) i raczej będzie wetował ustawy które będą obniżać nakłady na NFZ. Trzaskowski który jawnie sprzeciwia się katastrowi , i popiera kredyt 0% jest dla mnie całkowicie skreślony.Zresztą w kwestiach które wymieniłem Trzaskowski ma praktycznie takie samo zdanie jak mentzen, który jest tu znienawidzony.
  • Odpowiedz
@CipakKrulRzycia Duda kilka miesięcy temu zapowiadał, że nikogo nie poprze. Dzisiaj poparł. Z pewnością Stano razem z Mazurkiem już nagrywają komentarz o prezydencie, który OKŁAMAŁ NARÓD, SKANDAL I OBURZENIE!

Tak będzie xD
  • Odpowiedz