Pisowiec kłamał? No szok i niedowierzanie... Duduś jak zaczął, tak skończył. Do ostatniego dnia pisowski/partyjny prezydent. #polityka #wybory #bekazpisu
@xionze: @markus666 Oj dzieci dzieci, kiedyś dorośniecie to może zrozumiecie co się wokół was dzieje. A jeśli już jesteście dorośli to raczej nadziei nie ma, tylko Wam zdrówka życzyć.
Ale ja mam z Was pompę fani dwóch jedynie słusznych opcji politycznych. Lubię tu wchodzić, chwilkę poczytać, a potem humor od razu lepszy na dalszą część dnia. xDDDDDD
@bylem_zielonko: O widzę kolejny kolega z urojeniami, który dodatkowo nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Tak jak pisałem koledze wyżej, polecam wizytę u specjalisty urojenia da się skutecznie leczyć farmakologicznie. xDDDD
Zdecydujcie się chłopaki @ostulemijo jest pewny, że jestem memcenowcem, Ty jesteś za to pewny, że jestem pisowco-konfiaro-rusofilem. Przecież się nie rozdwoję ani nie roztroję... xDDD
Oj dzieci dzieci, kiedyś dorośniecie to może zrozumiecie co się wokół was dzieje. A jeśli już jesteście dorośli to raczej nadziei nie ma, tylko Wam zdrówka życzyć.
Dowód chyba niedawno odebrałeś że sie tak do peselu tasujesz. Chyba mało czytane jest bo język ubogi i riposty masz cienkie jak d--a węża.
@xionze: Jak piszę w sposób skomplikowany, zagadkowy, w tekstach zawieram drugie dno, to nie rozumiecie niestety o co chodzi. Większość ludzi na tym tagu nie potrafi przeczytać prostego zdania ze zrozumieniem i wyciągnąć wniosków bo sobie przy okazji od razu coś uraja i na tym koniec. Więc muszę się zniżać do poziomu "oponentów" (chociaż ja Was za oponentów nie traktuję, tylko takie śmiesznie intelektualne gnomy - zabawne, a nawet bardzo
Tak se słucham #radio357 i padło nazwisko lekarza Fiutowski. Myślę sobie chyba źle usłyszałem. Niemożliwe żeby mieć takie zabawne nazwisko. Ale wklepuję w google i rzeczywiście jest taki lekarz. Nie zgadniecie jaka specjalizacja xD
źródło: GpiXVx_WgAAsEzg
PobierzTeż pasuje - ¯\(ツ)/¯
źródło: db0
Pobierz@przemytni-azbestu:
źródło: 3fec924a6f0e32ded429f54802f052ee83a37e08f52ad621ddfaf75f921328ab
PobierzZdecydujcie się chłopaki @ostulemijo jest pewny, że jestem memcenowcem, Ty jesteś za to pewny, że jestem pisowco-konfiaro-rusofilem. Przecież się nie rozdwoję ani nie roztroję... xDDD
Dowód chyba niedawno odebrałeś że sie tak do peselu tasujesz.
Chyba mało czytane jest bo język ubogi i riposty masz cienkie jak d--a węża.