Wpis z mikrobloga

@bylem_zielonko: O widzę kolejny kolega z urojeniami, który dodatkowo nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Tak jak pisałem koledze wyżej, polecam wizytę u specjalisty urojenia da się skutecznie leczyć farmakologicznie. xDDDD

Zdecydujcie się chłopaki @ostulemijo jest pewny, że jestem memcenowcem, Ty jesteś za to pewny, że jestem pisowco-konfiaro-rusofilem. Przecież się nie rozdwoję ani nie roztroję... xDDD

• Odpowiedz
@przemytni-azbestu:

Oj dzieci dzieci, kiedyś dorośniecie to może zrozumiecie co się wokół was dzieje. A jeśli już jesteście dorośli to raczej nadziei nie ma, tylko Wam zdrówka życzyć.

Dowód chyba niedawno odebrałeś że sie tak do peselu tasujesz.
Chyba mało czytane jest bo język ubogi i riposty masz cienkie jak d--a węża.
  • Odpowiedz
@xionze: Jak piszę w sposób skomplikowany, zagadkowy, w tekstach zawieram drugie dno, to nie rozumiecie niestety o co chodzi. Większość ludzi na tym tagu nie potrafi przeczytać prostego zdania ze zrozumieniem i wyciągnąć wniosków bo sobie przy okazji od razu coś uraja i na tym koniec. Więc muszę się zniżać do poziomu "oponentów" (chociaż ja Was za oponentów nie traktuję, tylko takie śmiesznie intelektualne gnomy - zabawne, a nawet bardzo
  • Odpowiedz