Wpis z mikrobloga

#insurgency #insurgencysandstorm #gry #fps #coop #rainbowsix #rainbowsixsiege #minecraft #rust #bloodstrike #pubgmobile #fortnite #blackops6 #pc #konsole

Mirki, jestem członkiem społeczności o nazwie FSN - Fatal Syndicate Network. Jesteśmy międzynarodową, globalną grupą graczy z różnych platform i różnych gier - Minecraft, Rust, Rainbow Six Siege, Bloodstrike, PUBG: Mobile, Fortnite, Black Ops 6, Insurgency Sandstorm czy Battlebit. Aktywnie poszukujemy członków do naszej społeczności, by wspólnie oddawać się rozgrywce - zarówno w trybie kooperacji jak i kompetetywnie (coop i competetive). Ja osobiście jestem zaangażowany w grę w Insurgency Sandstorm i poszukuję towarzyszy grania, aczkolwiek każdy jest mile widziany! Warunek jest tylko jeden - jakakolwiek znajomość języka Angielskiego w celu komunikacji. Nie ma wymogu grania iluś godzin tygodniowo czy dziennie. W społeczności działa system stopni i rang rodem z sił zbrojnych USA (założyciel grupy jest kanadyjczykiem), a awanse na kolejne poziomy przyznawane są między innymi za rekrutację nowych członków (taaa, taki trochę MLM, tylko nic nie sprzedajemy ( ͡ ͜ʖ ͡))

Zachęcam do dołączenia do discorda: discord.gg/fatalsyndicatenetwork
Po dołączeniu do serwera, system poprosi o weryfikację - będzie 17 ogólnych pytań dotyczących strefy czasowej, gry w którą się gra, czasu, jaki można poświęcić na aktywność i osobę, dzięki której trafiliście na serwer. Bardzo proszę o podanie mojego pseudonimu: Jurny.

Jeśli macie pytania - postaram się odpowiedzieć na tyle, na ile wiedzy posiadam. Sam jestem z nimi dość krótko, ale od dawna brakowało mi społeczności dedykowanej graniu, gdzie można łatwo znaleźć chętnych do wspólnej rozrywki, a nie liczyć na matchmaking i granie z randomami, którzy często potrafią odstawić jakieś numery...
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach