Aktywne Wpisy

damianooo8 +114
#oszukujo #zalesie #inflacja #pizza
Nie mam nic do ludzi którzy kombinują z podatkami. Ale wkurza mnie moja fryzjerka, która z wizyty na wizytę bierze coraz więcej za strzyżenie. Obecnie 45zł (kilka lat temu 15zł). Jednak zawsze nalega na płacenie gotówką zamiast kartą, ostatnio jak chciałem kartą zapłacić to mi szeptem powiedziała że tylko gotówka.
I niech mi jakiś cieć z zaburzonym ego nie powie
Nie mam nic do ludzi którzy kombinują z podatkami. Ale wkurza mnie moja fryzjerka, która z wizyty na wizytę bierze coraz więcej za strzyżenie. Obecnie 45zł (kilka lat temu 15zł). Jednak zawsze nalega na płacenie gotówką zamiast kartą, ostatnio jak chciałem kartą zapłacić to mi szeptem powiedziała że tylko gotówka.
I niech mi jakiś cieć z zaburzonym ego nie powie

źródło: barber4-1202x800
Pobierz
MLeko29 +691
Dzień dobry

źródło: 1000005786
Pobierz
Mirki, jestem członkiem społeczności o nazwie FSN - Fatal Syndicate Network. Jesteśmy międzynarodową, globalną grupą graczy z różnych platform i różnych gier - Minecraft, Rust, Rainbow Six Siege, Bloodstrike, PUBG: Mobile, Fortnite, Black Ops 6, Insurgency Sandstorm czy Battlebit. Aktywnie poszukujemy członków do naszej społeczności, by wspólnie oddawać się rozgrywce - zarówno w trybie kooperacji jak i kompetetywnie (coop i competetive). Ja osobiście jestem zaangażowany w grę w Insurgency Sandstorm i poszukuję towarzyszy grania, aczkolwiek każdy jest mile widziany! Warunek jest tylko jeden - jakakolwiek znajomość języka Angielskiego w celu komunikacji. Nie ma wymogu grania iluś godzin tygodniowo czy dziennie. W społeczności działa system stopni i rang rodem z sił zbrojnych USA (założyciel grupy jest kanadyjczykiem), a awanse na kolejne poziomy przyznawane są między innymi za rekrutację nowych członków (taaa, taki trochę MLM, tylko nic nie sprzedajemy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■))
Zachęcam do dołączenia do discorda: discord.gg/fatalsyndicatenetwork
Po dołączeniu do serwera, system poprosi o weryfikację - będzie 17 ogólnych pytań dotyczących strefy czasowej, gry w którą się gra, czasu, jaki można poświęcić na aktywność i osobę, dzięki której trafiliście na serwer. Bardzo proszę o podanie mojego pseudonimu: Jurny.
Jeśli macie pytania - postaram się odpowiedzieć na tyle, na ile wiedzy posiadam. Sam jestem z nimi dość krótko, ale od dawna brakowało mi społeczności dedykowanej graniu, gdzie można łatwo znaleźć chętnych do wspólnej rozrywki, a nie liczyć na matchmaking i granie z randomami, którzy często potrafią odstawić jakieś numery...