Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka właśnie odkryłem że pan linijka zwany kleszczem od zawsze propagował ten styl Za chatGPT Taki styl ubierania się na „menela” czy „bezdomnego” nazywa się często “hobo style” albo bardziej modowo “derelict style”.
W popkulturze znany jest też określenie “homeless chic” albo “hobo chic”.
W modzie chodzi o celowe noszenie rzeczy wyglądających na stare, znoszone, za duże, często warstwowo (dużo na sobie), czasem porwane czy brudne – ale w sposób świadomy i stylizowany.
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZionOfel: Billy wstawił linijkę ze skalą miłości do dzieci, Pan Marcin był na zero, w środku Ten Palmowy Pdf, na 10 był Trynkiewicz. No i linijka spadła. Polański powinien być, mniej kontrowersyjny.
  • Odpowiedz
No i linijka spadła.

@wuadek: Nie spadła, tylko Willy usunął. Napisałem, że za takie śmieszkowanie powinien być ban, to się przestraszył i usunął. Gdyby ktoś to zgłosił strażnikom wykopu, to teraz opłakiwalibyście zbanowanie śmieszka Willego.
  • Odpowiedz
@Ziemniak_Skrobiowy: Ja napisałem że mimo wszystko pan Marcin nie zasłużył na porównanie do Trynkiewicza, to jednak nie ta liga, Pan Klapek to taki Gapcio, nieszkodliwy wariat, zgrywus. Odpisuję w ciemno, bo jesteś na czarnej i nie widzę wpisu.
  • Odpowiedz