Aktywne Wpisy
hyperlink +29
Oglądasz sobie nowe auto, Opel Astra i widzisz to. Przecież takie spasowanie to jakieś nieporozumienie. Tak się teraz produkuje auta? Przecież jakbym nie wiedział, że to nowe, bezwypadkowe auto to bym pomyślał, że to blacharz po pijaku składał z przystanku autobusowego.
#motoryzacja #opel #pracaspawaczamnieprzeistacza
#motoryzacja #opel #pracaspawaczamnieprzeistacza

źródło: image
Pobierz
methhod 0
jakie bylo wasze pierwsze auto? Niedawno zdalem prawko i szukam teraz auta coby smigac nim do pracy i z powrotem, ewentualnie jakies male wypady za miasto. Nie wiem jaki budzet przeznaczyc, czego szukac i jak szukac, czego unikac i jak sie nie dac zrobic w konia xd wiem ze ma byc benzyna, najlepiej garazowany? Jakies porady? :D
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #prawojazdy
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #prawojazdy
#nieruchomosci #wynajem #airbnb #hiszpania
źródło: 1000013343
Pobierz@Alakecz: znam problem mieszkań, piłem do domów bo tak piszę w artykule ze zdjęcia
wynajem krótkoteminowy mieszkań, np na weekend dla pijanych patusów, to zgroza i koszmar dla pozostałych sąsiadów chcących się wyspać po pracy
źródło: image
Pobierz@Zopyross: Coś takiego jak moja własność w tym lewackim k--------u jak Hiszpania to tak średnio działa i istnieje xD
Ty nie masz pojęcia jak bardzo prawo własności w Hiszpanii nie istnieje.
W Polsce byłby kwik stulecia. A teraz wygląda to tak, że janusz kupuje mieszkanie, dzieli ja na kilka pokoi i nie dość, że ktoś kto obok chce sobie mieszkać spokojnie, ma za ścianę hotel, to jeszcze często ma komis samochodowy przed klatką, bo do mieszkania przynależy jedno miejsce albo wcale a w środku 4 osób z 4 autami.