Aktywne Wpisy
Roess +22
fioletowy11 +1
#rozowepaski Co zrobic jak laska z którą piszę nie odpowiada od razu tylko po kilku godzinach a czasem nawet na drugi dzień? Niby wszystko spoko ale to mnie wybija z rytmu, coś pisała że tam gdzie mieszka jest słaby zasieg i nie docierają do niej wiadomości. Spytać ja wprost czy jest zainteresowana, a może od razu olać?
https://warszawa.naszemiasto.pl/nightskating-warszawa-powrocil-setki-rolkarzy-wyjechalo-na-stoleczne-ulice-pokonali-18-5-km/ar/c1p2-27506425
#warszawa #nightskating
Typ sie zesłał bo raz w miesiącu wieczorem sobie rolkarze jezdza XD
@Clermont: Skończ kłamać. Ty nawet nie jesteś z Wawy skoro tak piszesz.
@Clermont:
Ciekawe jaki tok rozumowania doprowadził wykl0pka do konkluzji, że całkiem spory tłum ludzi na rolkach, chcących razem robić swoje rzeczy na mieście to przygłupy.
Jaka grupa osób w takim razie jest godna, żeby dla niej zamknąć ruch, przygłupie?
Poza takimi szlachetnymi oczywistościami jak jakiś spęd z biało czerwonymi chorągiewkami, czy inny kościelny?
@ab669: Następnym razem jak będę chciał ze znajomymi pograć w siatkówkę, to zgłoszę miastu, że zamierzam rozstawić słupki i siatkę na środku Marszałkowskiej
O ile miasto wyda zgodę
@Clermont: Stoi za tym taka sama myśl, co za zamykanie ruchu z powodu:
- marszu niepodległości
- parady równości
-
ło panie to by dopiero carmageddon był xdd pomijajac ze nikt normalny nie wpadnie na jazde na rolkach po obwodnicy nawet czesciowo wylaczonej z ruchu - no poza jednym wykopkiem xd
mówisz o tym jakby to było zamkniecie cos jak na maraton gdzie faktycznie ulice sa zamykane na pare godzin a to w rzeczywistości jest kwestia parunastu minut na każdym z odcinków
@Clermont: Nieprawda. Jak był Marsz Niepodległości to przejście na drugą stronę ulicy zajęło mi godzinę. Dookoła stały barierki, jak już wszedłem w marsz, to się przedzierałem na drugą stronę,