Wpis z mikrobloga

Jak wprowadzą to bykowe to chyba trzeba zacząć zbierać jakieś papiery o rentę XD
Już kiedyś brałem L4 o psychiatry i bez trudu przeszedłem komisję w ZUS, także jak mi jeszcze od minimalnej zabiorą 500zł bykowego to pi**dolę ten system, lepiej być bumelantem niż frajerem który cały miesiąc zasuwa za psi grosz XD

#neet #praca #oswiadczeniezdupy #gorzkiezale
prostymirek - Jak wprowadzą to bykowe to chyba trzeba zacząć zbierać jakieś papiery o...

źródło: images

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@prostymirek: żadna partia na poważnie nie weźmie się za bykowe XD przy obecnej strukturze społecznej byłyby to p--------e wybory. Ludzi samotnych albo par, które nie maja dzieci jest znacznie więcej niż choćby 50 lat temu. Głosy ludzi, którzy łapaliby na płacenie bykowego mogłyby zdecydować o tym która partia wygra, a która przegra. Wiadomo, że nie brakuje odklejeńców w stylu Jakubiaka, którym się wydaje, że jak ktoś nie robi sobie dziecka,
  • Odpowiedz
@prostymirek: bykowe nie wejdą, ale jakby jakimś cudem ktoś temat pociągnął, to ja po prostu załatwię se papier o bezpłodności i tyle. Ciekawe czy wtedy płodny partner też byłby zwolniony z bykowego XD.
  • Odpowiedz
@prostymirek Pamiętaj też, że pis grzebanie przy aborcji przypłacił utratą władzy. To nie jest tak że jak uderzasz w dużą grupę społeczną to pozostaje to bez wpływu na wynik wyborczy
  • Odpowiedz
@prostymirek: to jest ewenement xD
Władza ma mentalność prola ze wsi- JAK TO TAK BEZ DZIECKA, MATEOSZ Z MARJOLO MAJO NATANKA, a to że mateosz zruchał mariolke w kiblu w remizie na diskotiece, to już pal sześć- tatyne i mamyne pomogo no i oczywiście "ślub od pierwszego włożenia" zaraz musi nastąpić xD
  • Odpowiedz
@gaclaw12 przecież wybory w maju, a kolejne za 2 lata. Najwięcej głosów zbierają te same partie. Serio, o wybory nie trzeba się martwić. Najgorsze jest to (i to każdy wie), że chlopom w tym kraju można zrobić wszystko, a nie będą strajkować, bo muszą z---------ć w robocie.
  • Odpowiedz