@niebadzogrem pomysl, ze teraz z jakiegoś powodu kopiesz w kalendarz (wypadek/zawał itp.). Pierwsze co robią służby/rodzina to dokopuja się do twoich wpisów na wypok
@niebadzogrem: pomyśl nad suplementacją probiotyków (i zmianą diety) - odpowiednie powinny pomóc na taką srakę. Polecam materiały Jakuba Mauricza na ten temat
@spac_jesc_pracowac: Dzięki, chyba to z tłuszczem coś. Jelito drażliwe albo coś. @g0blacK Pozdrawiam rodzinkję, trzymajcie się ramy to się nie posramy.
@niebadzogrem: stary, ja miałem podobne problemy z jelitem i to ignorowałem miesiącami, a miałem zapalenie jelita grubego, które postępowało. Poszedłem do lekarza gdy było już za późno. Zapytała się mnie rodzinna tylko czy mam auto, czy ma wzywać karetkę. Szpital, na żywca mi wkładali rurę przez brzuch do jelita, po kilku godzinach perforacja jelita(czyli rozlało mi się g---o do otrzewnej na wnętrzności), z----------i ze mną na sale operacyjną jakbym był
Tak se słucham #radio357 i padło nazwisko lekarza Fiutowski. Myślę sobie chyba źle usłyszałem. Niemożliwe żeby mieć takie zabawne nazwisko. Ale wklepuję w google i rzeczywiście jest taki lekarz. Nie zgadniecie jaka specjalizacja xD
@g0blacK Pozdrawiam rodzinkję, trzymajcie się ramy to się nie posramy.
źródło: IMG_0905
Pobierz