Wpis z mikrobloga

@Atreyu: Moze i tak, ale ważne są też inne szczegóły, czy bierzesz kobietę z którą można konie kraść
Czy taką co się snuje zamiast chodzić i przegląda się we wszystkim co odbija jej postać.
Nawiazując do LOTR, gdy mam teoretyczny wybór Arwena czy Eówina
Biorę Eówinę, która jest jak kumpel, zakłada hełm i biegnie n---------ć Orków
Natomiast Arwena uważa na to, by jej się paznokec nie złamał.
iterazwchodzejacalynabialo - @Atreyu: Moze i tak, ale ważne są też inne szczegóły, cz...

źródło: eow

Pobierz
  • Odpowiedz
Moze i tak, ale ważne są też inne szczegóły, czy bierzesz kobietę z którą można konie kraść

Czy taką co się snuje zamiast chodzić i przegląda się we wszystkim co odbija jej postać.

Nawiazując do LOTR, gdy mam teoretyczny wybór Arwena czy Eówina

Natomiast Arwena uważa na to, by jej się paznokec nie złamał.

Ja
  • Odpowiedz
  • 8
@Pieszczoszek_Czyscioszek Właśnie też trochę nie rozumiem tego 'hejtu' na Arwenę. Po prostu jej siła nie polegała na wykonaniu mieczem jak facet, a na czymś innym. ¯_(ツ)_/¯
Nie do końca się jednak zgadzam, że Eowina pragnęła wywyższenia przez Aragorna. Po prostu widziała i romantyzowała w nim tylko jeden aspekt (który się zgadzał z jej wizją na siebie samą), a nie jego jako osobę.
  • Odpowiedz
Post o tym ze jest ładna aktorka a w komentarzach dyskusja o tym czy lepsza zoną byłaby inna postać bajki grana przez inna babę, niż postać która aktorka z posta grala w tym jednym filmie XD

K---a 3 sekundy i Mireczki już sobie wyobrażają ze razem obierają z jedną albo drugą krasnala pod kołdra XDDDD kisne srogo
  • Odpowiedz

@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: jedna z najbardziej w-----------h i żałosnych postaci drugoplanowych, a już kobiet to w ogóle. Patrząc na Arwenę, widziałem równą mu kobietę, która i była kobieca i była zdolna do wielkich czynów (zgarnięcie Froda). Nie musiała nikomu niczego na siłę udowadniać. Patrząc na Eowinę, widziałem typiarę, której największą wartością był jej stary. To przez to z miejsca dałaby
  • Odpowiedz