Aktywne Wpisy

jmuhha +30
Dowiedziałam się, że koleżanka z klasy ma w leasingu nowa toyotę rav4 za 2400 zł mies ( ಠ_ಠ)
Godir17 +81
Nic tak nie poprawia humoru rano jak opisy starych sfrustrowanych polek po ścianie które lajkuja młodszego o kilka lat chłopa XDD
#p0lka #logikarozowychpaskow
#p0lka #logikarozowychpaskow
źródło: a
Pobierz
![Ewolucja języka polskiego na przykładzie 22 słów [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ffb90a628ee2358701a082e9c135b7251c45688f5762562d3aa7d652046e9312,q80.jpg)

Jak dla mnie 21/10
*6 lat przed Drużyną Pierścienia i 4 lata przed rozpoczęciem zdjęć
#lotr #pieknokobiet #rozowepaski #ciekawostki
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-27 070837
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Czy taką co się snuje zamiast chodzić i przegląda się we wszystkim co odbija jej postać.
Nawiazując do LOTR, gdy mam teoretyczny wybór Arwena czy Eówina
Biorę Eówinę, która jest jak kumpel, zakłada hełm i biegnie n---------ć Orków
Natomiast Arwena uważa na to, by jej się paznokec nie złamał.
źródło: eow
Pobierz@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: W filmowej wersji to Arwena ratuje kompanię przed ścigającymi Nazgulami w drodze do Rivendell. W książce robią to synowie Elronda.
Dzięki za sprostowanie.
Ja
Nie do końca się jednak zgadzam, że Eowina pragnęła wywyższenia przez Aragorna. Po prostu widziała i romantyzowała w nim tylko jeden aspekt (który się zgadzał z jej wizją na siebie samą), a nie jego jako osobę.
K---a 3 sekundy i Mireczki już sobie wyobrażają ze razem obierają z jedną albo drugą krasnala pod kołdra XDDDD kisne srogo
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: jedna z najbardziej w-----------h i żałosnych postaci drugoplanowych, a już kobiet to w ogóle. Patrząc na Arwenę, widziałem równą mu kobietę, która i była kobieca i była zdolna do wielkich czynów (zgarnięcie Froda). Nie musiała nikomu niczego na siłę udowadniać. Patrząc na Eowinę, widziałem typiarę, której największą wartością był jej stary. To przez to z miejsca dałaby